21:31, pet, 26. Apr

FOTO: V Selnici ob Dravi se je odvila jubilejna Zlata vrtnica, tokrat podarili tudi Kristalno





V Hramu kulture Arnolda Tovornika se je minuli petek odvila Zlata vrtnica.

Letošnja prireditev je bila jubilejna, saj so že petindvajsetič podeljevali pohvale in plakete tistim posameznikom in družinam, ki skrbijo za čim lepšo, zeleno okolico svojih hiš in imajo zgledno urejene vrtove, balkone, tudi okenske police. Podelili so jih kar 25, od tega je bilo med njimi 11 novih prejemnikov. Tokrat so prvič podelili tudi “Kristalno vrtnico”.

Vlasta Krmelj, županja je dejala: “Izredno smo veseli, da imamo občane, letos tudi podjetje, ki skrbijo za svoje vrtove, balkone. Naš kraj naredijo veliko lepši in ljudje se v lepo urejenem kraju zares dobro počutijo.”

Posebno nagrado je prejelo Sadjarstvo Grahor. V preteklih letih so prejeli že štiri priznanja. Ivanka Frešer predsednica TD Selnica: Lucija hvala ti za vse in upamo, da bomo še naprej hodili k tebi po nasvete. Hvala za vso pomoč.”

Zlata vrtnica je pripadla družini Mandel-Kraner. Prva Kristalna vrtnica pa je pripadla družini Osvald. So iz Svetega Duha na ostrem vrhu. Leta 2020 so dobili plaketa zlata vrtnica. “Ne raste vse, kar bi si želela, vedno je veter. Presenečena sem. Lepa spodbuda za naprej.”

Nekaj foto utrinkov:

Več v Občinskem informatorju na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.