09:11, pon, 29. Apr

FOTO: V Sveti Trojici so se poslovili od nekdanjega ravnatelja Darka Škergeta in pozdravili novo ravnateljico Natašo Bauman





V Sveti Trojici so pripravili sprejem, na katerem so se uradno poslovili od Darka Škergeta, zdaj že nekdanjega ravnatelja Osnovne šole Sveta Trojica, in pozdravili novo ravnateljico te šole Natašo Bauman.

Darko Škerget je ravnatelj, ki ima v Sloveniji najdaljši staž ravnateljevanja, saj je bil v tej funkciji 32 let in tri mesece. Dejal nam je, da je res bil dolgo časa na vodilnem mestu in da si je zdaj že zaželel, da bi se upokojil. Zdaj so časi drugačni, kot pa so bili takrat, ko je nastopil na tem delovnem mestu, je dejal in dodal, da se je v vmesnem času pa marsikaj dogajalo. Šolski sistem je dejansko spremljal vse od začetka samostojne Slovenije.

Kar malce je bil presenečen na začetku sprejema, ko so iz dvorane Kulturnega doma Sveta Trojica stopili v preddverje člani njegovega zbora. Res je, da že nekaj časa niso skupaj zapeli, a kaj hitro se je znašel, stopil pred zbrane k njim in zapeli so nekaj pesmi tako na začetku kot na koncu prireditve.

Završki fantje z Darkom Škergetom
Župan David Klobasa je nekdanjemu ravnatelju OŠ Sveta Trojica Darku Škergetu predal darilo v slovo.
Darko Škerget in Nataša Bauman

Od petka je Darko Škerget že nekdanji ravnatelj osnovne šole v Sveti Trojici, nova ravnateljica pa je Nataša Bauman. Dejala nam je, da je stopila v velike čevlje in prevzela delo, ki prinaša veliko odgovornost. Najprej želi dosegati to, kar je zastavil Škerget – pravi, da občuduje in spoštuje opravljeno delo. Poudarila je, da gre za družbeno odgovorno funkcijo in da to delo zahteva korektnost, doslednost, poštenost in verodostojnost.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.