12:43, sob, 27. Apr

FOTO: V Vuzenici učenci osnovne šole pripravili ob materinskem dnevu prireditev za vso družino





V Osnovni šoli Vuzenica so se prav na večer materinskega dne poklonili materam, ob tem pa se spomnili tudi na očete, pravzaprav na vso družino.

Res da v tem mesecu praznujejo mame, a na šoli so rekli, da bodo povezali vso družino. Mame, očete, babice, tete, dedke, strice in otroke. In zato so naredili prireditev, na katero so bili vabljeni vsi.

Po skupinah so nastopali mlajši razredi pa tudi pevski zbor. Pri starejših učencih pa so naredili posamezne točke, v katerih so nekateri igrali, drugi plesali, tretji deklamirali, četrti peli.

Nekaj deklet iz višjih razredov je povedalo, da jim nastopanje pred vso družino pomeni veliko, saj lahko s tem izrazijo ljubezen do vseh članov družine. Super jim je bilo, da so prišli vsi člani, da so jim pokazale, kaj znajo, hkrati pa so poudarile, da že od prvega razreda naprej ustvarjajo v šoli na temo celotne družine, od risanja in slikanja pa vse do pesmi in spisov.

Prav tako pa jim veliko pomeni, da praznujejo materinski dan. Da je to poseben dan, ko lahko izkažejo ljubezen do mame, ki jo sicer pokažejo tudi ostale dneve. Dejale so, da je lepo, da se mamam pokloni objem, kako rožico.

Kmalu več v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.