01:46, čet, 2. Maj

FOTO: Velikonočna tržnica v Staršah ponovno vabi





V Vaškem središču Starše bo ponovno Velikonočna tržnica, in sicer v soboto, 27. marca 2021, med 9. in 12. uro.

Utrinek z Velikonočne tržnice v Staršah. Vir: Društvo Naš dišeči dom

Društvo Naš dišeči dom in Visit Ravno polje po enoletnem premoru pripravljata četrto Velikonočno tržnico. Predsednica društva Katrin Korotaj nam je povedala, da so prav veseli, da bodo po premoru spet oživeli Velikonočno tržnico, ob tem pa tudi, da so že dobili kar nekaj prijav ponudnikov na tržnici. Ostali se še lahko prijavijo. Veseli pa bodo tudi obiskovalcev. Pravi, da bodo ob vsem na tržnici poskrbeli tudi za spoštovanje preventivnih ukrepov.

Ustvarjanje na Velikonočni tržnici v Staršah. Vir: Društvo Naš dišeči dom

Sobivanje v skupnosti je pomembno

“V lanskem letu nam jo je zagodla korona, letos pa se ji ne bomo dali in dogodek izvedli v skladu s predpisi in pravili, ki veljajo v državi. Menimo, da je v tem času za sobivanje v skupnosti še toliko bolj pomembno, da se lokalno povežemo in vzpostavimo pristne medsebojne stike. Prav tako pa bomo s tem, ko uživamo domačo, lokalno pridelano hrano, naredili veliko tudi za svoje zdravje,” pa so zapisali v vabilu.

Ustvarjalna delavnica na Velikonočni tržnici v Staršah. Vir: Društvo Naš dišeči dom

Želijo še več ponudnikov, dogajanje pa je prilagojeno razmeram

Zaradi aktualnih ukrepov bo Velikonočna tržnica bo letos nekoliko drugačna. “Povabili smo še več ponudnikov kot doslej, da bo izbira res velika in raznolika. Ostale aktivnosti bomo sicer prilagodili trenutnim razmeram, vendar vam zagotavljamo, da bo vzdušje ostalo prijetno pozitivno, kot vsa leta do zdaj,” so izpostavili pri društvu.

Utrinek z Velikonočne tržnice v Staršah. Vir: Društvo Naš dišeči dom

Ohranjanje iskrenih medosebnih odnosov

“Trenutno živimo v čudnih časih in zato je še toliko bolj pomembno, da ohranjamo iskrene medsebojne odnose. S svojo prisotnostjo lahko nekomu polepšamo dan, ga pobožamo s prijazno besedo in s svojim nakupom pripomoremo k lepšemu in boljšemu jutri vseh nas,” menijo pri društvu in pravijo, da je obisk tržnice priložnost, da naredimo nekaj dobrega zase in za druge.

Ponudba na Velikonočni tržnici v Staršah. Vir: Društvo Naš dišeči dom

Drevesa dobrih želja za zapis misli in želja

Na Vaškem središču boste našli Drevesa dobrih želja, kamor boste lahko zapisali svoje misli ali želje, ki jih želite pokloniti skupnosti. Vzpodbujajmo se in bodrimo, ter skupaj ustvarjajmo boljšo prihodnost.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.