13:45, ned, 28. Apr

FOTO: Za ptujskimi športniki napet tekmovalen vikend





Za ptujskimi športnimi ekipami je aktiven športni vikend, saj je več ekip odigralo pomembne tekme.

Rokometašice iz RK Žiher hiše Ptuj-Ormož so odigrale tekmo 10. kroga 1. A državne rokometne lige proti Mlinotestu v Veliki Nedelji in  izgubile tekmo proti Ajdovkam z rezultatom 31:21. Na tekmi je sicer bila z enajstimi zadetki najboljša strelka domače ekipe Minea Kolenko, poročajo na Facebook strani Ptujske televizije PeTV, kjer so zabeležili tudi uspeh Rokometnega kluba Drava, ki je s Sevničani odigral derbi 10. kroga 2. državne rokometne lige. Ptujčani so Sevničane premagali, na koncu je bil izid 33:24.

Ptujske odbojkarice pa so bile na derbiju 12. kroga 3. državne odbojkarske lige vzhod med Mislinjo in Ptujem, kjer so premagale tekmice s 3:0 v nizih. Aktivni pa so bili tudi v Namiznoteniškemu klubu Ptuj, njihovi člani so v soboto premagali ekipo Savinja III in izgubili proti Savinji II.

Tako v soboto kot v nedeljo pa sta potekali v Novem mestu državni prvenstvi v atletiki za pionirje U16 in za starejše mladince. Na prvenstvih je sodeloval tudi Atletski klub Ptuj s kar 23 tekmovalci in tekmovalkami. Ptujska televizija poroča še o dvoranskem turnirju Ptuj Indoor za več selekcij, ki ga je gostila Nogometna šola Drava Ptuj. PeTv poroča, da so po posameznih starostnih kategorijah zmagali U7 NŠ Mura, U9 NK Aluminij in U11 NK Duplek.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.