09:13, sre, 28. Sep

FOTO: Žalostno, neznanec podtaknil požar na otroškem igrišču v Mariboru

V Mariboru, v Doživljajsem igrišču, je prišlo do požara, ki pa je žal bil podtaknjen.

Ogenj začel gasiti eden izmed staršev

V Zavodu igriše Maribor so zapisali: “Nekdo je podtaknil ogenj v skladovnico drv ob ograji. Družina Lunežnik so se ravno pripeljali iz morja, opazili ogenj in takoj poklicali gasilce. Ata Lunežnik je preplezal ograjo in do prihoda gasilcev gasil s cevjo za zalivanje vrta.”

Na pomoč so prišli gasilci Gasilska brigada Maribor in prostovoljci PGD Radvanje. “Požar so obvladali v nekaj minutah, saj je g. Lunežnik že preprečil najhujše,” še zapišejo.

“Vsem gasilcem in policistom se srčno zahvaljujemo za hitro in uspešno reševalno akcijo, sosedom iz stolpnic, ki so opazili požar in klicali gasilce prav tako srčna hvala za skrb in solidarnost! Družini Lunežnik pa prav posebej, miljonkrat hvala za hitro ukrepanje in najboljšo možno reakcijo ob prihodu iz dopusta.”

“Nameren požig otroškega igrišča, ki leži v gozdiču med stolpnicami je hudo zlobno dejanje, storilca želimo najti in preprečiti morebitne nadaljnje požiganje. Če je morda kdo opazil podtikanje ognja, naj prosimo obvesti policijsko postajo Tabor 2,” še prosijo.

Druge novice

Comment

  • Nova vas

    12 avgusta, 2022

    To je najnizkotnejšo dejane ,ki ga lahko nekdo zagreši,da otrokom uniči njihovo ustvarjalnost . Kritika policiji ,ki ne izvaja preventivnih ogledov v nočnih urah v Mariboru .

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *