12:16, pet, 17. Maj

FOTO: Zgodila se je huda nesreča, na pomoč helikopter





Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Št. Jurij so danes popoldne zavarovali kraj pristanka helikopterja, s katerim je bila oseba prepeljana v bolnišnico.

“Ob 12.03 je v naselju Rožnik, občina Grosuplje, na dvorišču med stanovanjskim in gospodarskim objektom delovni štirikolesnik povozil osebo. Gasilci GB Ljubljana, PGD Grosuplje, Št. Jurij in Škocjan so zavarovali kraj dogodka in mesto pristanka helikopterja, pomagali reševalcem NMP pri oskrbi težje poškodovane osebe, ki jo je helikopter prepeljal v UKC Ljubljano,” so zapisali na strani Uprave za zaščito in reševanje RS.

Policija še zbira obvestila o nesreči

S Policijske uprave Ljubljana so za Slovenske novice o dogodku sporočili: “V okviru varstva osebnih podatkov, posebej varstva podatkov mladoletnih oseb, vam lahko zgolj potrdimo, da smo bili danes okoli poldneva obveščeni o dogodku, v katerem je bil na enem izmed dvorišč na območju Grosuplja v trku s štirikolesnikom huje poškodovan moški. S kraja je bil s helikopterjem prepeljan v UBKC Ljubljana, kjer ostaja na zdravljenju. Policisti so opravili ogled kraja dogodka in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.