22:39, čet, 18. Apr

Fotografiraj se s prijatelji in sodeluj v akciji #tisamopridi





Društvo TOP pripravlja skupaj s Turističnim društvom gostincev Pohorja od 13. do 28. junija 2020 posebno akcijo z naslovom “Moja fotografija ob poletnem solsticiju”. Akcija nadomešča vsakoletni dogodek “Po sončni vzhod na Pohorje”, ki so ga zaradi navodil pristojnih služb in zdravstvene situacije v povezavi s covid-19 odpovedali.

Ti samo pridi. Foto: MP Produkcija (M. PIGAC)

Letošnja akcija poteka pod sloganom “Naredimo si lepo”. Z njo pa organizatorji vabijo vse, da od sobote, 13. junija, do nedelje, 28. junija 2020, javno objavijo na Facebooku fotografije sebe, prijateljev, svojega tima, na kateri so kjerkoli in kadarkoli v naravi. Ob tem naj omenijo FB-stran Ti samo pridi ter navedejo ključnik #tisamopridi. Kjerkoli in kadarkoli pomeni Pohorje, Kozjak, Boč, Maribor, Hoče, Ruše.

Vsi, ki bodo med 13. in 28. junijem objavili fotografijo z omembo FB-strani Ti samo pridi in ključnikom #tisamopridi, bodo sodelovali v žrebanju s privlačnimi nagradami, ki jih posodabljajo na FB-strani Ti samo pridi. Žreb nagrad bo v četrtek, 2. julija 2020, ob 11. uri. Med vsemi poslanimi fotografijami bodo izbrali 10 najboljših fotografij in jih z dovoljenjem avtorja razstavili proti koncu poletja 2020.

Sončni vzhod bodo v nedeljo, 21. junija 2020, s Pohorja prenašali v živo. Zaradi zdravstvenih in varnostnih razlogov se bodo umaknili z vsakoletnega prizorišča na Bellevujeu. Vzhod sonca bodo predvajali v živo od 4.55 do 5.15 zjutraj z veliko dobre volje, glasbe in sonca.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.