21:17, pet, 19. Apr

Ganljiv zapis ekipe Doma na Osankarici: “Želimo si, da ta katastrofa ne uniči tvojih sanj ampak le ojača”





Pred dvema dnevoma smo poročali o uničujočem požar na Osankarici. Bolečina najemnika Aleša Patekara je tako velika, da ni zmogel pred kamere. Danes pa so na straneh Doma na Osankarici, objavili ganljiv zapis.

Dan po požaru na Osankarici tam le še pogorišče
“Žal vam moremo sporočiti, da je uničujoči požar za vedno zaprl vrata našega prečudovitega Doma na Osankarici, za katerega smo celotna ekipa srčno trudili in si prizadevali, da ga ponovno oživimo. Tukaj moremo izpostaviti našega direktorja, najemnika doma Aleša Patekarja, ki je živel za oživitev doma. Vanj je vložil vse svoje imetje, dušo in srce,” so zapisali na družabnih omrežjih.

“Njegove sanje pa je ogenj v nekaj trenutkih spremenil v nedosegljive.”

Dodali so, da je s svojimi ambicijami dom peljal po uspešni poti in kljub ukrepom, ki so nastali zaradi posledic virusa Covid – 19 ni dopustil, da bi dom zaprl svoja vrata: “Iskal je vedno nove rešitve, da je DOM NA OSANKARICI imel vedno odprta vrata. Imel odlične ideje in načrte za ponovno odprtje. Njegove sanje pa je ogenj v nekaj trenutkih spremenil v nedosegljive.”

Želimo si, da ta katastrofa ne uniči tvojih sanj ampak le ojača”

“Ravno zaradi njegovega truda, bomo to obvestilo izkoristili tudi kot zahvalo. Aleš celotna tvoja ekipa se ti zahvaljuje, da si nam dal možnost biti del oživitve Doma na Osankarici, da smo skupaj s tabo živeli tvoje sanje. Prav tako se moremo zahvaliti za tvojo soočutnost in pomoč, ki si nudil celotni ekipi Doma na Osankarici. Želimo si, da ta katastrofa ne uniči tvojih sanj ampak le ojača. S tabo smo! Ta Dom je bil naš dom sreče in veselja. Sedaj smo ga žal izgubili na res grozen način. Vendar ogenj nam ni odnesel lepih spominov, ki smo jih preživeli skupaj kot Družina! Ti bodo vedno zapisani v naših srcih,” še zapišejo.

Spoštovani gostje!

Žal vam moremo sporočiti, da je uničujoči požar za vedno zaprl vrata našega prečudovitega Doma na…

Objavil/a Dom na Osankarici dne Petek, 09. april 2021

Odzval se je tudi najemnik: “Kot najemnik doma na Osankarici se zahvaljujem vsem gasilskim društvom, vsakemu posebej hvala, ki se je trudil za naš dom, moj dom DOM NA OSANKARICI. Ni besed z katerimi bi lahko opisal nastalo grozo in bolečino.”

Kot najemnik doma na Osankarici se zahvaljujem vsem gasilskim društvom, vsakemu posebej hvala, ki se je trudil za naš…

Objavil/a Aleš Patekar dne Petek, 09. april 2021

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.