00:27, pet, 17. Maj

Ganljivo sporočilo poljskih smučarskih skakalcev poškodovanemu Anžetu Lanišku





Naš smučarski skakalec Anže Lanišek si je poškodoval koleno, tako da se ne more udeležiti 18. svetovnega prvenstva v smučarskih skokih v Bad Mitterndorfu. Ko so to izvedeli poljski smučarski skakalci so Lanišku izkazali veliko podporo in sočutje.

Anže Lanišek je Poljakom zlezel pod kožo zaradi geste, ki jo je naredil pred kratkim.  Prav vse je namreč spomnil na to, da je poljski skakalec Dawid Kubacki ob svoji ženi, ki se je borila za življenje po velikih težavah s srcem. Pokazal je, kako močne so prijateljske vezi med tekmovalcema, ko je na stopničke prinesel s sabo podobo Kubackega.  Lanišek in njegova žena Nastja sta dejansko družini Kubackega podelila še več nasvetov, so zapisali na portalu žurnal24.

Po poškodbi Laniška pa so se odzvali Poljaki. Portal žurnal24 poroča, da najprej Kubacki, ki je Lanišku sporočil, da je žalostno, ker se je poškodoval, in da upa, da bo čim hitreje okreval. Ob tem pa, da mu je žal, da mu ne more pomagati. Upa, da se bosta kmalu videla na skakalnici.

Lanišku so vse dobro zaželeli tudi Aleksander Zniszczoł, Piotr Zyla in Paweł Wąsek. Prav tako tudi Kamil Stoch. Vsi upajo, da b Lanišek hitro okreval in da bodo kmalu skupaj tekmovali.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.