09:31, pet, 29. Mar

Gasilski obisk v Europarku





Europark se bo danes, 20. oktobra prelevil v pravšnje gasilsko prizorišče. Potekal bo osrednji dogodek namenjen osveščanju občanov o požarni varnosti. 

Oktober je mesec požarne varnosti, zato bodo mariborski gasilci tudi letos poskrbeli za različne aktivnosti, povezane s to tematiko.

Vir: Europark
Vir: Europark

Spoznajmo gasilce
Celodnevno dogajanje, na katero Gasilska zveza Maribor vabi vse občane, bo potekalo v znamenju predstavitev osnov požarne varnosti. Predstavili se bodo tako prostovoljni gasilci iz številnih prostovoljnih gasilskih društev kot tudi poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor. Obiskovalci bodo dobili veliko koristnih nasvetov, se naučili pravilne uporabe gasilnika in se seznanili z nevarnostmi za nastanek požara. Gasilci bodo predstavili tudi svoje občudovanja vredne spretnosti in obiskovalcem približali svoje dejavnosti ter organizacijo dela. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše navdušence nad gasilskim poklicem, saj bodo posebej zanje pripravili zanimive gasilske delavnice. V mariborskem nakupovalnem središču pa si bodo obiskovalci lahko pobližje ogledali še gasilsko opremo in vozila.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.