19:22, čet, 28. Mar

Gostinec na Lentu: “Počasi bo že pol leta od začetka del, in še pol leta bo preteklo, preden bo vse skupaj končano. Do takrat pa, znajdi se!





“Počasi bo že pol leta od začetka del, in še pol leta bo preteklo, preden bo vse skupaj končano. Do takrat pa, znajdi se!” je napisal v svojem blogu Sašo Kramberger.

Gostilna Šiš je le ena od gostiln na Lentu, kjer je že več mesecev gradbišče. Sašo Kramberger je na spletni strani Šiša napisal blog, s katerim je opomnil, da imajo gostinci dovolj. “Sej ne rečem, drugače verjetno ne gre, če želimo, da Lent zasije v podobi, kot si jo zasluži, je treba stisnit zobe, na žalost se to dogaja v zelo kratkem obdobju po koronski krizi, ki je bila vsaj za nas precej neprespana in živčna, kot tudi v času energetske krize, dvigu nabavnih cen surovin, ki ti zarežejo v marže,” je nadaljeval.

Spomnil je na to, da imajo sicer oni hrano in da lahko promet rešujejo z dostavo, a da morajo pri tem dostavni službi plačati. Da pa je žal zmanjšan promet pri gostincih, ki imajo samo pijačo.

“Pošteno je pa tudi priznati, da vsaj pri nas gradnja poteka tako, da se poizkuša zagotoviti čim večjo dostopnost, seveda vedno to ne gre, sploh če želimo, da je gradnja čim prej zaključena,” je še zapisal.

Pa tudi to še, da se borijo naprej, da ne bodo vrgli puške v koruzo in da razmišljajo, kako bodo prebrodili te čase, ki jih je označil kot brezzvezne.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.