10:00, ned, 23. Jun

Gremo mi na polno – dan odprtih vrat!

Vetrinjski dvor vabi vse meščanke in meščane, ustvarjalke in ustvarjalce, kulturnice in kulturnike na ogled prostorov, ustvarjanje, druženje in pogovor v svoje prostore na Vetrinjski ulici 30.

Ogled prostorov, ustvarjanje, druženje bo v soboto, 10. maja.
Delavnice in predstavitve: 10.00 – 13.00 in 15.00 – 18.00
Vodstvo po objektu: 11.00
Jam session (Kulturni klub Dvorec): 21.00

Zajeta slika

Po uspešno zaključenem razpisu za programsko uporabo prostorov v januarju, vselitvah ter poskusnem obratovanju v maju, uporabniki Vetrinjskega dvora začenjamo z rednim delovanjem.

Programski in projektni uporabniki Vetrinjskega dvora bodo predstavili svoje delovanje, projekte in načrte za prihodnost, ogledati pa si bo mogoče tudi dve razstavi projektnih uporabnikov, večnamensko dvorano, projektne sobe ter preizkusiti coworking prostore za kulturne ustvarjalce.

Soba za goste vam bo razkazala, kje prebivajo rezidenčni umetniki, Kulturni klub Dvorec bo poskrbel za pregovorno dobro jutranjo kavo, likovno razstavo in bobnarsko delavnico, Zavod MARS bo na dvorišču ponudil čitalnico za velike in ustvarjalne delavnice za malo manjše, pri društvu Hiša! pa boste v grafičnih delavnicah lahko sami preizkusili delovanje preše in se poskusili v šablonskem tisku.

Dobrodošli!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.