15:57, ned, 5. Maj

Horoskop: To so tisti, ki bi rajši živeli na koruzi, kot pa da bi se poročili





Poroka je marsikomu nekaj najlepšega, kar se mu lahko zgodi, ali pa mu predstavlja nekaj strah vzbujajočega ali pa čisto nepotrebno dejanje. Našli smo takšna znamenja, ki nimajo nič proti skupnemu življenju, veliko pa proti poroki.

Nekateri ljudje se kot po hitrem tekočem traku zaljubijo, odločijo za skupno življenje in tudi poročijo. Drugi to “razvlečejo” na daljši čas, tretji se sicer odločijo za skupno življenje, a do poroke zaradi različnih razlogov ne pride. Obstajajo tudi taki, ki svojo polovico iščejo dlje časa in bi se z njo tudi poročili, če bi jo našli. Ljudje smo si različni, prav tako tudi naše želje.

Pokukali smo v zvezde, da vidimo, ali se lahko tudi pri astroloških znamenjih najdejo take splošne lastnosti, ki sicer kažejo željo po skupnem življenju, ne pa tudi po poroki. In našli smo štiri astrološke znake, ki so lahko tako naravnani. Vsak posamezen človek je seveda edinstven, odločitev posameznika, da se ne poroči, pa lahko izhaja iz različnih osebnih razlogov, zato ni vse “zabetonirano”, konec koncev pa se lahko zaradi izkušenj in okoliščin tudi ta želja lahko razvije.

Dvojčki (20. maj – 20. junij):
Dvojčki so radovedni in živahni, vendar so tudi nagnjeni k neodvisnosti. Čeprav lahko globoko ljubijo in živijo s partnerjem, se morda ne želijo poročiti, ker jim formalnosti ne pomenijo toliko. Ohranjanje svobode in fleksibilnosti v odnosu jih lahko bolj privlači.

Vodnarji (20. januar – 18. februar):
Vodnarji so inovativni, neodvisni in pogosto iščejo nenavadne poti v življenju. Ker imajo radi svobodo, se lahko odločijo, da se ne poročijo, saj morda vidijo poroko kot omejevalno ali tradicionalno. Kljub temu lahko globoko ljubijo in ustvarjajo trajne odnose.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Ribe so čustveno globoke in romantične, vendar so hkrati lahko tudi nekoliko izmuzljive. Morda se ne želijo poročiti, ker občutijo, da je njihova zveza že močna brez formalnega obreda. Poroka jim morda ne prinaša dodatne vrednosti v odnosu, ki ga že globoko cenijo.

Strelec (22. november – 21. december):
Strelec ima rad svobodo in rad raziskuje nove možnosti. Zaradi te neodvisnosti se morda ne želi zavezati poroki, ker vidi to kot omejitev. Strelec lahko ljubi globoko in zvesto, vendar mu formalnosti morda niso najpomembnejše.

A kot smo že povedali, veliko je odvisno od okoliščin in tudi od razlogov, ki so na strani za poroko ali proti njej. Zato vas lahko kdo kdaj tudi zelo preseneti – s tem, da se ne poroči, ali pa s tem, da vas kar naenkrat povabi na svojo poroko.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.