17:00, ned, 28. Apr

Informativne dneve za vpis študija na Alma Mater Europaea bodo imeli v petih mestih





Visokošolska inštitucija Alma Mater Europaea bo imela 16. in 17. februarja 2024 informativne dneve na vseh svojih petih lokacijah.

Tako bodo v Mariboru, Ljubljani, Celju, Kopru in Murski Soboti podali vse potrebne informacije o pogojih za vpis in načinu študija na Alma Mater ter možnostih za Erasmus+ izmenjavo. Informativna dneva bosta tako v petek, 16. februarja 2024, ob 11. in 14. uri, v soboto, 17. februarja 2024, ob 11. uri.

Na Alma Mater Europaea sicer študira preko 2.000 študentov, ki prihajajo iz več kot 30 držav na dodiplomskih, magistrskih in doktorskih programih Alma Mater s področja fizioterapije in zdravstvenih ved, humanistike, projektnega vodenja, arhivistike, umetne inteligence, trajnostnega razvoja, poslovanja, strateškega komuniciranja, socialne gerontologije ter plesa.

Alma Mater Europaea – ECM je mednarodna visokošolska institucija, ki so jo ustanovili na pobudo Evropske akademije znanosti in umetnosti v Salzburgu v Avstriji. Akademija združuje približno 2000 vrhunskih znanstvenikov, med njimi 34 Nobelovih nagrajencev.

Informativna dneva bosta potekala v živo v petek in soboto v Mariboru na Slovenski ulici 17, v Ljubljani na Dunajski cesti 158, v Celju na Mariborski 3, v Kopru na Ferrarski ulici 30 in v Murski Soboti na Lendavski ulici 9. Prijave za udeležbo sprejemajo preko obrazca na spletni strani Alma Mater Europaea TUKAJ.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.