15:01, ned, 5. Maj

Iskanje Danke že sedmi dan, je prišlo do preobrata? Z veliko hitrostjo iščejo na bližnji deponiji





Iskanje dveletne deklice Danko Ilić, ki je izginila minuli torek malo pred drugo uro popoldne pri Boru, poteka že sedmi dan, uradne potrditve, da je v preiskavi njene usode kaj napredka, pa še ni, poročajo srbski mediji.

V nedeljo se je na družbenih omrežjih in v nekaterih medijih pojavil posnetek dekleta, ki je videti kot Danka Ilić, kot smo že poročali.

Danes pa se iskanje nadaljuje na novi lokaciji – na deponiji, ki je od kraja kjer je bila Danka nazadnje videne, oddaljena tri in pol kilometre.

Policisti in gasilci bodo danes preiskali deponijo na Starem Banjkovem putu, so potrdili za portal Nova.rs. Čeprav se novih indicev v zvezi z odlagališčem ni pojavilo, ta del terena v nadaljevanju preiskave preiskujejo.

Kot poroča novinar Telegrafa, je na lokaciji več policijskih avtomobilov, iskanje pa poteka z veliko hitrostjo. Vendar je to le en del intenzivnega iskanja. Policisti dan in noč opravljajo preiskavo v vseh smereh in neprekinjeno pregledujejo območje izginotja male Danke, vključno z deponijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.