12:30, pon, 29. Apr

Iz barvitih kesonov bodo rasle rožice





Projekt Barviti kesoni za prijaznejši Maribor, ki ga podjetje Snaga že tri leta izvaja v sodelovanju z Rotary Klubom Maribor-Park in mariborskimi osnovnimi šolami, dobiva trajnostno vrednost. Potem ko so ob svetovnem dnevu zemlje na pomen ohranjanja našega okolja opozorili v mariborski Qlandiji, so se z vodstvom nakupovalnega centra odločili, da bo en od petnajstih barvitih kesonov krasil vhod v nakupovalni center.

barviti kesoni

Vanj bodo v soboto, 28. junija 2014, med 10:30 in 11. uro, nasadili sezonski nasad, za katerega bo skrbelo Vrtnarstvo Mrak, obiskovalce pa bo tako uporabljen barviti keson spomnil na to, da je naše okolje naša skupna odgovornost.

Zasaditev bo pospremil tudi zabavni program, namenjen vsem šolarjem, ki so za dva meseca odložili šolske skrbi.

Snaga je z aprilom letos v Mestni občini Maribor prevzela upravljanje in vzdrževanje utrjenih in zelenih površin, v okviru katerih skrbijo tudi za nasade v mestnih parkih. Veseli so številnih pohval, ki so jih prejeli predvsem zaradi ureditve promenade Mestnega parka in zadovoljni ugotavljajo, da se delo njihovega strokovnega kadra v mestu prepozna in ceni.

V zgoraj omenjenem projektu so se za sodelovanje z Vrtnarstvom Mrak odločili tudi zato, ker so njihova stalna stranka na tržnicah in menijo, da lahko tudi na tak način najdejo sinergijske učinke vseh njihovih dejavnosti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.