09:36, tor, 21. Maj

Izginil psiček, lastniki ponujajo denarno nagrado: “Če imate malo srca, nam ga vrnite”





Vse od 3.2. pogrešajo psa na območju Bizeljskega. “Za nas je veliko več ko samo hišni ljubljenček, ampak je naš družinski član. Mene spremlja že več kot 7 let, in v teh letih nikoli ni umaknil stran od mene ali naše zemlje. Zadnje tri lete, ko je bila žena noseča in na porodniški sta bila skupaj 24/7 dobesedno,” je zapisal lastnik, ki za informacijo, ki bi vodila do njihovega kužka, ponuja visoko denarno nagrado.

“Prosim, če človek kateri ga ima tole bere, da naj nam ga vrne. Otroka se skoraj brez prestanka jokata in se samo dereta “Bibi, Bibi…”

Zapis objavljamo v celoti, nelektoriran:

Kužek vem da nas pogreša, otroka ga pogrešata in vsak dan za njemu sprašujeta, kakor tudi zadnje 3 dni za svojo mamico. Vem da ni lepo lagat, da jima govorim da je Bibi na počitnicah in da mami mora veliko delat, ampak nimam srca, preprosto ne morem jima povedat kaj se dogaja v resnici. En človek je tam zunaj nekje, kateri mi lahko pomaga da ne izpadem lažnivec za svoje otroke. Prosim, zdj je že en teden pri vam, in če ste ga v enem tednu vzljubili, da vam ga je težko vrniti, si predstavljate kak je nam, ko je bil 7 let zravn nas? Če imate radi živali, nam ga vrnete.

Če ste mogoče kdaj v preteklosti imel že kakega hišnega ljubljenčka in ste ga zgubil, bi mogli vedit kak grozna je izguba, sploh pa če je na tak način. Bibi je čipiran in prijavil sem ga za pogrešanega, kaj če Bibi zboli, ko ni več najmlajši in ga ne boste mogli peljat k veterinarju in mu nudit ustrezno pomoč? Ste pomislili na to? On pri vam nekje doma sedi in se sprašuje kje sem, zakaj me ni? Vem, da on čuti da ga iščem. Če imate otroke, a resnično hočete bit tak vzgled svojim otrokom? Kak bi vaši otroci na vas gledal, če bi vedel kake posledice ste pustil v našem domu? Kužkov je velik, lepih, zlatih kateri iščejo dom in nimajo lastnika. Bibi ima lastnika, družino. Kake namene imate z njim? A ga boste do konca svojih dni zaklepal notri, da ga nobeden od sosedov nebi videl? Jaz ponujam še vedno veliko denarno nagrado za kakršnokoli informacijo, katera bi me vodila do njega.

Če imate malo srca nam ga vrnite. Zaradi mene ga lahko pri nam doma odložite pa pobegnite, ne rabim vedit kdo je bil. Jaz samo želim svojega kužka doma, da lahko vidim nasmeh na obrazu svojih otrok, in da lahko ženi sporočim da se je vrnil in da se bo čimprej njeno zdravstveno stanje izboljšal .

Lahko tudi nekomu ga date in ga naj prinese, dobi nagrado pa ne rabim niti vedit kje ga je najdel. Obljubim, da ne bojo iz moje strani nobene posledice, če ga nam vrnete. Nobena prijava, tožba, karkoli. Sam vrnite ga nam. A vi mislite, da Bibi naš ne pogreša? Mislite, da ne trpi? Gledate kaj čes rame ko ga peljte na sprehod ali ga “mučite” in skrivate noter? Razumem, če ste kdaj kakega kužka zgubil, ali je umrl, ali karkoli da vam je težko se ločit od njega, vem da ti zleze pod kožo takoj. Ampak ne razmišljate nič kako je njem in nam ko smo bli 7 let neločljivi. Al ste misnal da nas bo Bibi pozabil čes par dni in to je to?

Če imate vsaj en kanček srca, dušo in empatijo nam ga vrnite. Vem, da za marsikoga je verjetno “smešno” da ga tako iščemo in pogrešamo, ampak vseeno prosim še ponovno za pomoč da se bo tale objava čimveč delila in da bo prišla do ljudi, kateri ga imajo, kak dolgo bojo mogli bit moji otroc brez najboljšega prijatelja in brez svoje mamice?

Posledično so tudi zadnje dni bol ko ne tudi brez atija, ker namreč pod takim okoliščinam ne morem funkcionirati. A so si zaslužil to? A bi si vi želel tako izkušnjo za svoje otroke? Verjetno da ne…zakaj nam to pol delate??? Preprosto vas sprašujem zakaj???

Hvala vsem, ki ste mi v podporo in delite, kličete

Telefonska številka je še vedno 051/380-674

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.