21:05, sob, 27. Apr

Izmenjava semen in brezplačno predavanje





Društvo gospodinj Spuhlja in Društvo podeželskih žena občine Markovci vabita na brezplačno predavanje Semenarstvo na Ptuju in genska banka Kmetijskega inštituta Slovenije (predavatelj: Darko Vernik, vodja Infrastrukturnega centra Ptuj, Kmetijski inštitut Slovenije) ter izmenjavo semen, ki bosta potekala 17. februarja 2024 v Večnamenski dvorani v Spuhlji.

Program dogodka:

15.30 – 16.00: Registracija udeležencev izmenjave semen
16.00: Brezplačno predavanje Semenarstvo na Ptuju in genska banka Kmetijskega inštituta Slovenije
17.00: Začetek izmenjave semen

Izmenjava semen bo potekala po naslednjem sistemu:

1. Na izmenjavo semen prinesete že pripravljene popisne liste s pritrjenimi semeni ali prinesite semena s seboj in popisne liste pripravite pred dogodkom.
2. Oglasite se pri stojnici z napisom REGISTRACIJA, kjer vas bomo evidentirali in kjer boste predali popisne liste s semeni. Koliko popisnih listov boste prinesli, toliko evidentnih listov vam bomo izročili. V nadaljevanju boste lahko izbrali toliko popisnih listov s semeni, kot ste jih prinesli na izmenjavo.
3. Nato bomo popisne liste s semeni razvrstili po kategorijah, da bo izmenjava lažja.
4. Ko bomo naznanili začetek izmenjave semen, boste prosto izbrali semena na stojnicah. Evidenčni listek, ki ga boste prejeli za vsako seme ob registraciji, boste zamenjali s poljubnim semenom. Popisni listi in vrečke za semena bodo na voljo na lokaciji dogodka od 15:30 naprej.

Organizatorji: Društvo gospodinj Spuhlja, Društvo podeželskih žena občine Markovci

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.