03:34, čet, 2. Maj

Izpoved šokirane voznice avtobusa: “pa mi reče, da naj zginem k avtobusu in tam počakam otroke”





Na družbenih omrežjih je zaokrožila zgodba, ki jo je zapisala voznica avtobusa, Sabina Z.. Danes je na izlet pripeljala skupino otrok, ko pa je želela na stranišče, pa naj bi doživela hladen tuš. Objavo smo prejeli tudi v naše uredništvo.

“Po 1,5 uri čakanja pri avtobusu bi morala na wc”

Njen zapis objavljamo v celoti, nelektoriran: “Ne moreš verjeti kaj vse lahko dan danes človek doživi… ob 13.uri pripeljem z avtobusom v živalski vrt Sikaluzoo v Boračevi skupino 34 otrok, ki so na šolski ekskurziji… po 1,5 uri čakanja pri avtobusu bi morala na wc… pridem do blagajne in povem gospodu, da sem voznica avtobusa skupine, ki je pri njih v živalskem vrtu in da prosim, če lahko grem na wc…. gospod mi reče, da lahko, če plačam vstopnino 9 eur, ker on ne ve, da sem voznica avtobusa… mu pokažem kljuce od avtobusa in logotip podjetja na službeni srajci in ga vprašam če mu pokažem še potni nalog avtobusa… pa mi reče, da naj zginem k avtobusu in tam počakam otroke do odhoda ob 15.15 uri…”

“Sprva sem mislila, da se šali”

V nadaljevanju pa: “Sprva sem mislila, da se šali, potem pa ugotovim, da gospod, ki je tudi lastnik tega živalskega vrta Sikaluzoo v Boračevi to resno misli…. čisto sem iz sebe, da je kaj takega možno, je odrasla oseba lahko tako … preden se mi je to pripetilo sem razmišljala, da bi sem pripeljala vnuke… ampak po tem neprijetnem dogodku me tukaj sigurno ne vidijo več… raje bomo šli v živalski vrt ZOO land v Slovenske Konjice ali pa v Ljubljano… v Sikaluzoo definitivno nikoli več….”

Z vprašanji smo se obrnili tudi na Živalski vrt Sikaluzoo in zaprosili za komentar na zgoraj napisano. Odgovore bomo objavili, ko jih prejmemo.

Smo pa zasledili, da je Zoo že komentiral dogajanje pod zgornjo objavo. Zapisali so: “Spoštovana gospa Zemljič,
po vstopu otrok 1uro in 15 minut pozneje ste vstopili brez, da bi se izkazala kot šoferka avtobusa. Tudi skupina ni omenila, da bo šofer vstopil naknadno. Ko sem vas opozoril, da niste plačali vstopnine, ste se do mene kot lastnika pričeli zelo grdo obnašati in me zmerjali. Po tem incidentu sem sprejel odločitev, da vas ne spustim v živalski vrt.Vsak dan imamo veliko šoferjev, ki prosto vstopijo s svojo skupino, spijejo kavo si ogledajo živali, gredo na wc in se spoštljivo obnašajo. Prijazno vas pozdravljam.”

Druge novice

Comments

  • Sabina Zemljič

    16 junija, 2022

    Spoštovani,
    Pravkar sem prebrala komentar lastnika Sikaluzoo, v katerem navaja, da sem 1h15min po vstopu otrok tudi sama vstopila v živalski vrt brez da bi se izkazala kot voznica avtobusa. V živalski vrt nisem vstopila, ostala sem pred zaprtimi vrati vhoda v živalski vrt, ker mi lastnik ni dovolil vstopa na wc brez da plačam vtopnino. Njegova trditev o vstopu v živakski vrt ne drži. Kako lahko pričakuje, da bi mu naj skupina onenila, da bom vstopila naknadno, če tega namena nisem imela in sem potnike čakala pri avtobusu. Ob prihodu še nisem čutila potebe za wc. Torej bi mu naj skupina ob vstopu povedala, da bo voznica čez dobro uro prišla na wc?
    če niti sama nisem vedela da bo potreba za wc Ko mi ni dovolil vstopiti za wc sem ga vprašala če se šali, da moram plačati vstopnino 9€, da lahko grem na wc. Vprašala sem ga tudi kam pa naj potem grem na wc, pa mi reče, da njega to ne briga in da naj zginem k avtobusu in tam počakam otroke. Moje vprašanje če se šali in kam naj grem na wc ni bilo zmerjanje in žaljenje ampak vprašanje na mestu. Gospod lahko v svoj zagovor piše kar koli želi, jaz vem, da je bilo točno tako kot sem napisala in nič drugače… nobenega slabega namena, ampak sem napisala točno to kar se mi je danes zgodilo…. bila sem v šoku, saj takšnega odziva in obnašanja od gospoda nisem pričakovala.

    Replay
  • Jasmina

    16 junija, 2022

    Tudi mi smo tja nekaj let nazaj peljali skupino 80 otrok, bilo nas je več kot 4 spremljevalke in tudi dva šoferja avtobusa. Učiteljice, ki so bile več kot 4 bi morale plačati vstopnino, pa šoferja je rekel lastnik, da naj počakata kar na parkirišču. Res sramotno, glede na to, da so otroci pokupili vse sladolede, plišaste živali in hrano za živali. Ne priporočam šolam, smo imeli slabo izkušnjo.

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.