18:44, ned, 19. Maj

Izteka se razpis za sprejem in podaljšanje bivanja v Študentskih domovih





Iz Študentskih domov Maribor sporočajo, da se izteka ROK za oddajo prošnje za sprejem in podaljšanje bivanja, in sicer je prijave možno oddati še le do petka, 14. avgusta, do polnoči.

studentski domovi maribor

RAZPIS JE OBJAVLJEN NA SPLETNI STRANI www.studentskidomovi.um.si . Prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja oddate elektronsko na spletnem portalu eVŠ http://portal.evs.gov.si/bivanje/.

Pri prijavi upoštevajte:
1. Prijava z digitalnim potrdilom (priloge lahko pošljete elektronsko ali po pošti)
2. Prijava z uporabniškim imenom in geslom. Ko prošnjo oddate elektronsko, jo OBVEZNO NATISNITE, PODPIŠITE in POŠLJITE priporočeno po pošti ali oddajte osebno do petka, 14. 8. 2015!
3. Če ste v letu 2014 prejemali (ali bi morali prejemati) preživnino, priložite ustrezen dokument (obvestilo CSD, notarski zapis ipd.).

Iz ŠD Maribor še opozarjajo, da bodite pozorni pri izračunu materialnega položaja študenta. Za izračun materialnega položaja študenta se namreč upoštevajo vsi družinski člani, ki so na dan poizvedbe navedeni v gospodinjski evidenci, ki jo vodi Ministrstvo za notranje zadeve (lahko tudi stari starši; člani, ki se niso odjavili, čeprav živijo drugje)! Če kateri od staršev ni prijavljen v skupnem gospodinjstvu, prošnji priložite potrdilo ali overjen dogovor o preživnini ipd..

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.