21:38, čet, 25. Apr

Jakov Fak danes prihaja v Maribor





Jakov Fak bo danes ibiskal Festival Lent. Z njim se bomo lahko (po)družili v Mestnem parku, na odru Triglav.

Zavarovalnica Triglav je tudi letos pomemben partner Festivala Lent, ki tradicionalno zaznamuje poletno dogajanje v Mariboru. Še posebej so ponosni na pokroviteljstvo Odra Triglav, ki je že četrto leto srce Art Kampa v Mestnem parku Maribor. Na njem bo v sredo, 27. junija, v sklopu Triglavovega dneva junakov obiskovalce pozdravil biatlonski šampion in olimpijski podprvak Jakov Fak, ki ga na športni poti podpira tudi Zavarovalnica Triglav.
jakov fak

Vodilna slovenska zavarovalnica tudi s podporo Festivala Lent izkazuje svojo družbeno odgovornost in vpetost v sodelovanje z lokalnim okoljem, v katerem posluje. Svoje poslanstvo »ustvarjamo varnejšo prihodnost« aktivno uresničuje z mnogimi družbeno odgovornimi projekti in aktivnostmi, med katerimi je tudi dogajanje v okviru Festivala Lent, največjega slovenskega festivala na prostem in enega največjih v Evropi, ki ostaja del mariborske identitete. Zanimiv program za otroke in obiskovalce vseh starosti v okviru Art Kampa bo pod senco dreves v Mariborskem parku na radoživ in prisrčen način obogatil že tako pestro festivalsko dogajanje. Še posebej bo živahno v sredo, 27. junija, ko bo na Odru Triglav bogat glasbeni, plesni in ustvarjalni program. Ob 17. uri bo Festival Lent zaznamoval prihod našega najboljšega biatlonca Jakova Faka, športnika, ki je na letošnjih zimskih olimpijskih igrah v Južni Koreji postal olimpijski podprvak, in sponzoriranca Zavarovalnice Triglav. “Verjamem, da se bodo mnogi obiskovalci Lenta z veseljem ustavili v mestnem parku ob odru Zavarovalnice Triglav, na katerem se obetajo zanimive kulturne stvaritve, otroški presežki, glasbene in plesne poslastice ter enkratni dogodki sredi narave. Še posebej smo ponosni na Triglavov dan junakov. Takrat bomo na Odru Triglav pozdravili športnika, ki zna pravi čas dati vse od sebe. Moža z jeklenimi živci, ki se nikoli ne preda. Prepričan sem, da bo Jakov Fak, ki ga na športni poti podpira tudi Zavarovalnica Triglav, z veseljem (po)delil tudi avtograme in se skupaj z nami veselil poletja,” je povedal Uroš Skuhala, direktor Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav.

Sredino popoldne bodo v zelenem objemu mariborskega parka na Odru Triglav popestrila skupina bobnarjev iz Plesne izbe, ki jih vodi Blaž Korez, in obiskovalce Art Kampa popeljala v svet divjih afriških ritmov. Zraven bo tudi Kuža Pazi, maskota Zavarovalnice Triglav. Dogajanje na Odru Triglav je za vse obiskovalce brezplačno, celoten program festivalskega dogajanja z omenjenega prizorišča ob obrežju reke Drave pa si lahko ogledate tukaj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.