08:34, pon, 6. Maj

Janez Šifrar častni občan občine Hoče – Slivnica





Na slavnostni prireditvi ob 17. občinskem prazniku občine Hoče – Slivnica je župan Marko Soršak podelil nagrade in priznanja za dolgoletno prizadevanje najzaslužnejšim občanom. Naziv častnega občana pa je pripadel Janezu Šifrarju.

nagrajenci in dobitniki priznanj, ter častni občan občine hoče - slivnica (2)

Dopolnjeno danes, ob 11:31

Po presoji Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja, sta župan Marko Soršak in predsednik komisije Jože Perkuš, podelila priznanja in nagrade najbolj zaslužnim v občini Hoče – Slivnica.

Priznanje za dolgoletno delo na humanitarnem področju je prejela Ana Petek. Priznanje Občine Hoče – Slivnica za so prejeli Bogomila Bah, za aktivno delo na področju kulture, Branko Zupan za aktivno delo, njegovo predanost društvu in glasbi pri Pohorskih rogistih ter Stanko Januš, ki je prejel priznanje za požrtvovalno delo pri planinstvu.

Podelili so tudi spominsko plaketo, za prizadevno delovanje na kulturnem področju, ki jo je prejel Zvonimir Cesar.

Srebrni grb je pripadel Prostovoljnemu gasilskemu društvu (PGD) Hotinja vas, zlati grb pa je šel v roke Krajevni organizaciji Rdečega križa Slivnica.

Naziv častnega občana je prejel Janez Šifrar, ki je pomembno prispeval k razvoju občine, dolga leta je bil predsednik Organizacije borcev za ohranjanje vrednot NOB Maribor, enote Slivnica.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.