06:35, sob, 4. Maj

Javna tribuna





Vabljeni na JAVNO TRIBUNO v sredo, 2. julija 2014, ob 17. uri v avli Osnovne šole Martina Konšaka, Prekmurska 67, Maribor.

mestna-obcina-maribor2

Kot je župan Mestne občine Maribor dr. Andrej Fištravec ob prenehanju Vstajniškega sosveta zagotovil, bo nadaljeval z neposrednim komuniciranjem z občani, ko se bodo ti v povečanem obsegu glede določene teme obrnili nanj. V ta namen Vas župan vabi na javno tribuno, na kateri bo vodstvo Mestne občine Maribor zainteresiranim predstavilo podrobnosti glede želene prodaje zemljišč ob avtocesti na Teznem.

Spomnimo: Stališče Sveta MČ Tezno do predloga programa razpolaganja s stavbnimi zemljišči (GMS-821) na področju Tezna, je bilo soglasno sprejeto na 27. redni seji, dne 19. 5. 2014, in navaja razloge, zakaj so na Teznu zadržani do prodaje omenjenih zemljišč. Na majski seji pa so mestni svetniki posledično umaknili točko o odprodaji zemljišč iz dnevnega Kot je župan že poudaril na seji Mestnega sveta, neprodaja omenjenih zemljišč pomeni odklon novih delovnih mest s strani tujih investitorjev. Vodstvo Mestne občine Maribor bo zato na javni tribuni zainteresiranim predstavilo podrobnosti občinskih načrtov glede prodaje zemljišč na omenjenem območju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.