11:20, pet, 3. Maj

Kaj prinaša mesec februar posameznim astrološkim znamenjem? Kdo bo imel srečo v ljubezni, kdo pri delu?





Jutri se začne mesec februar, ki je med vsemi meseci najkrajši, hkrati pa res poseben, saj je v prestopnih letih, kot je letos, dolg 29 dni, sicer pa 28. Zvezde pravijo, da bo zagotovo zanimiv. Kaj bo prinesel posameznim znamenjem, pa je zapisano spodaj.

Pri nasvetih in napovedih se ravna tudi po splošnih lastnostih posameznih znamenj, ob tem pa je treba upoštevati, da je lahko vsak človek tudi v posebni situaciji, v katero so ga pripeljale prav njegove življenjske izkušnje. Astrološka napoved pa zajema širše in bolj splošne navade, značajske lastnosti, s tem pa tudi namige za prihodnost. Pa poglejmo, kam lahko posamezna znamenja zaidejo v ljubezenskih in družinskih odnosih, v službi ali v šoli.

Oven (21. marec – 19. april):
Februar prinaša ovnom priložnost za romantiko in povečanje čustvene povezanosti v odnosih. Prva polovica meseca je še posebej naklonjena samskim ovnom, medtem ko druga polovica prinaša stabilnost v obstoječih zvezah. Na delovnem področju se osredotočite na timsko delo in izmenjavo idej s sodelavci.

Bik (20. april – 20. maj):
Bikom februar prinaša čustveno stabilnost v odnosih. Samski bik bo morda našel nekoga posebnega v drugi polovici meseca. Na delovnem mestu se posvetite postavljanju jasnih ciljev in gradnji trdnih temeljev za prihodnost.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Dvojčkom bo februar prinesel dinamičnost in zanimive komunikacije. Prva polovica meseca je ugodna za družabna srečanja, druga polovica pa poudarja pomembnost odprte komunikacije v odnosih. Na delovnem področju izkoristite svojo ustvarjalnost.

Rak (21. junij – 22. julij):
Februar prinaša rakom širjenje socialnih vezi. Vezani raki bodo uživali v romantičnih trenutkih, samski pa naj bodo odprti za nova poznanstva. Na delovnem področju se osredotočite na izgradnjo dobrih odnosov s sodelavci.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Februar prinaša levom priložnost za osebno rast in romantiko. Samski levi bodo morda odkrili globljo povezavo, medtem ko se bodo zavezani osredotočili na skupne cilje v odnosu. Na delovnem področju pokažite svoje vodstvene sposobnosti in prevzemite iniciativo v projektih.

Devica (23. avgust – 22. september):
Device bodo v februarju cenile mirne trenutke in samorefleksijo. Na področju odnosov se osredotočite na iskanje ravnovesja in postavljanje jasnih mej. Na delovnem mestu boste zablesteli s svojo natančnostjo in organizacijskimi sposobnostmi.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):
Februar prinaša tehtnicam priložnost za izražanje svojih čustev in gradnjo trdnih odnosov. Samske tehtnice lahko najdejo romantično iskrico v drugi polovici meseca. Na delovnem področju se osredotočite na sodelovanje in vzpostavljanje ravnotežja med delom in osebnim življenjem.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Škorpijonom februar prinaša priložnost za globlje razumevanje lastnih potreb in potreb partnerja. Romantični trenutki so poudarjeni v prvi polovici meseca. Na delovnem področju se posvetite postavljanju jasnih ciljev in premagovanju ovir.

Strelec (22. november – 21. december):
Februar bo za strelce obdobje raziskovanja novih idej in filozofij. Na ljubezenskem področju se osredotočite na iskanje duhovne povezave. Na delovnem mestu sledite svojim strastem in razmislite o dodatnih izobraževanjih.

Kozorog (22. december – 19. januar):
Kozorogi bodo v februarju postavljali temelje za dolgoročne cilje. Na ljubezenskem področju se osredotočite na gradnjo trdnih temeljev za prihodnost. Na delovnem mestu pokažite svojo vztrajnost in organizacijske spretnosti.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Februar bo za vodnarje obdobje družabnosti in povezovanja. Poudarek bo na kolektivnih prizadevanjih in skupinskih projektih. Na ljubezenskem področju se odpravite na nova doživetja. Na delovnem mestu sodelujte z drugimi in prispevajte k skupnemu uspehu.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Ribe bodo v februarju poudarjale svojo intuicijo in ustvarjalnost. Na ljubezenskem področju sledite svojim čustvom in izrazite svojo ljubezen na ustvarjalen način. Na delovnem mestu poudarite svojo umetniško plat in poiščite inovativne rešitve.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.