08:40, pet, 17. Maj

Kako posneti amaterski erotični film?





Kot vsako leto na Študentski organizaciji Univerze v Mariboru tudi letos v mesecu aprilu organizirajo tradicionalni projekt Seksoslovje, s katerim želijo študentom približati temo o spolnosti, ki je med študenti še vedno tabu.

seksoslovje

Seksoslovje bo potekalo 9. 4. 2014. ob 20.00 v dvorani Štuk, kjer želijo študentom prikazati, kako posneti amaterski študentski erotični film, ki je tudi tema letošnjega Seksoslovja. Poleg snemanja hočejo še z debato študente opozorit na nevarnosti, ki nastanejo ob snemanju takega filma in na pravilno shranjevanje takega videa. Na začetku projekta bo potekala debata z igralcema erotičnega filma, poznavalcem informacijske tehnologije, Angelco Likovič in direktorjem HardCore Club-a.

Tema debate bo amaterski erotični film, profesionalen erotični film, razlika med njima in ukrepi katere lahko naredijo, če se video naloži na internet oz. varovanje tega videa. Igralca erotičnih filmov bosta povedala svoje izkušnje iz erotične industrije, Angelca Likovič, kot piše v enem članku ”Slovenska babica z najlepšimi nogami” in komentatorka v resničnostnih šovih bo povedala svoje mnenje kako ona gleda na erotično industrijo, vsekakor bo s svojimi ”pikantnimi” vprašanji in komentarji popestrila debato. Poznavalec informacijske tehnologije bo razložil problematiko kam skriti, shranit oz. kako pravilno shranit datoteke za katere nočemo, da ima kdo drugi dostop do njih oz. da jih kdo naloži na internet. Med debato bomo projicirali filmčke v kateri bodo intervjuji študentov, ki so odgovarjali na podobna vprašanja kot bodo na debati. Zanimalo nas je predvsem kaj študentje mislijo o snemanju erotičnih filmov, če bi se oni posneli in kako bi odreagirali če bi na internetu našli svoj erotični video posnetek.

Po končani debati sledi snemanje erotičnega filma. Da bi se študentje počutili kot da bi bili doma bomo na oder postavili pohištvo iz Študentskih domov. Kot je razvidno iz naslova letošnjega Seksoslovja se bo spolni odnos snemal in projiciral na platno, da bi študentom prikazali kako, kaj in iz katerega zornega kota naj snemajo. Vlogo snemalca bo prevzel igralec erotičnih filmov, snemalo se pa bo s tehniko ”Point of view”, kar pomeni, da bo igralec erotičnega filma večino časa držal kamero tako, da se bo snemalo njegovo vidno polje.

Torej če se rad snemaš med spolnim odnosom, bi se rad posnel ali samo zaradi radovednosti pridi v dvorano Štuk 9.4.2014 ob 20.00, objasnili ti bodo, na kaj moreš pazit in še mogoče boš s kakim novim trikom bogatejši. Vstopnine NI!

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.