03:27, pon, 24. Jun

Katere ceste so zaprte med današnjo deaktivacijo bomb, kako do Dvorane Tabor?

Med današnjo dopoldansko evakuacijo in popoldansko deaktivacijo letalske bombe, ki so jo našli v Plinarniški ulici, bo v Mariboru proti centru Maribora več cestnih zapor. Zaprto bo več ulic in cest od osme ure zjutraj pa vse do konca intervencije (predvidoma do 16. ure).

Z avtomobilom ne bo mogoče mimo »obroča«, ki povezuje naslednje točke: Vodni stolp na Lentu – križišče Maistrove in Cankarjeve ulice – križišče Kopitarjeve in Kersnikove ulice – križišče Meljske ceste in hitre ceste – križišče Kopitarjeve ulice in Partizanske ceste – Ulice Pariške komune in Titove ceste – krožišče na Glavnem trgu – križišče Osojnikova ulica – Pobreška cesta – križišče Nasipna ulica in Mejna ulica – križišče Trg revolucije – Pobreška cesta.

Evakuacijska točka Dvorana Tabor, pri prvi evakuaciji so prinesli tudi domače živali
Evakuacijska točka Dvorana Tabor, pri prvi evakuaciji so prinesli tudi domače živali

Do Dvorane Tabor bodo lahko stanovalci, ki so doma v nevarnem območju (300 metrov od najdišča bombe) prišli z avtom, vozijo pa tudi avtobusi mestnega prometa od avtobusnega postajališča v Mlinski ulici od 8. do 10. ure. V 600-metrskem pasu pa je treba umakniti na varno vsa parkirana vozila.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.