15:58, ned, 5. Maj

Kdo si bolj želi poroke kozorog ali rak? Pripadniki teh šest astroloških znamenj so rajši poročeni kot pa na koruzi …





Odločitev o poroki je osebna odločitev vsakega posameznika, odvisna pa je od številnih dejavnikov. Med drugim na to delno vpliva tudi astrološko znamenje.

To pa so med drugim tudi njegove vrednote, prepričanja, kulturna ozadja, družbeno okolje, osebne izkušnje. Ob vsem tem pa lahko vpliva na želje po poroki tudi astrološko znamenje. Nekaterim znamenjem je namreč ljubše, da so poročeni kot pa da živijo na koruzi.

Razmišljanje o poroki in odločitvi za poroko, namesto samo o skupnem življenju na koruzi ali celo življenju na ločenih naslovih, je za vsakega posameznika zelo osebna odločitev. Vendar pa nekatera astrološka znamenja izkazujejo določene lastnosti, ki jih lahko pripeljejo k večji verjetnosti, da se odločijo za poroko. Tukaj je šest znamenj, ki bodo bolj za usodni da kot pas drugi.

Bik (20. april – 20. maj)
Biki so stabilni, ob tem tudi zanesljivi in izjemno cenijo varnost v odnosih. To je lahko tudi vodilo za skupno življenje.  Zaradi tega se pogosto odločijo za trajno zavezo, vključno s poroko.

Rak (21. junij – 22. julij)
Raki so zelo čustveni in veljajo za družinske. Prav družina jim pomeni veliko. Imajo globoko potrebo po pripadnosti in ljubezni ter pogosto cenijo institucijo zakona, zato jim je odločitev za poroko bližja.

Devica (23. avgust – 22. september)
Device so odgovorne in skrbne. Zelo so nagnjene k urejanju in organiziranju svojega življenja, kar pa kaj hitro lahko vključuje tudi skupno življenje, ki je potrjeno tudi uradno, v obliki zakonske zveze.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Tehtnice so romantične, cenijo harmonijo v odnosih.  Rade se odločijo za skupno življenje, ki naj bo okronano s poroko. S tem si device rade uravnotežijo svoje življenje in imajo osnovo za gradnjo trdne partnerske zveze.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Škorpijoni so strastni, čustveni in velikokrat zvesti. Ko se odločijo, da so našli pravo osebo, ne bodo oklevali, ampak se ji bodo predali. Tudi tako da so pripravljeni na dolgoročno zavezo, vključno s poroko.

Kozorog (22. december – 19. januar)
Kozorogi so ambiciozni in cenijo tradicijo. In to vključuje tudi poroko. Imajo namreč tendenco ceniti institucijo zakona in se pogosto odločijo za poroko, ko se počutijo pripravljene na dolgoročno predanost.

Seveda pa velja poudariti, da gre za splošne lastnosti astroloških znamenj. Na ljudi pa vplivajo tudi osebne izkušnje, družba, kultura, zato najdemo pri posameznikih tudi nasprotno mnenje. A če pri človeku spoznamo njegovo bistvo, njegovo razmišljanje in predvsem vzroke za tako razmišljanje, bomo vedeli tudi, ali si želi življenja na koruzi ali poroki.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.