22:10, čet, 28. Mar

Klub mariborskih študentov bo delil krofe za prostovoljne prispevke, ki jih bodo namenili UP-orniku





Klub mariborskih študentov bo na pustni torek, 1. marca 2022, v popoldanskih urah po centru Maribora delil krofe za prostovoljne prispevke. Te bodo letos namenili humanitarni organizaciji UP-ornik.

Po dveh letih se v mesto, na pustni torek, vrača tradicionalni humanitarni projekt Krofeq, ki ga Klub mariborskih študentov letos organizira že šesto leto zapored. V torek, 1. marca, popoldne bodo aktivista društva v popoldanskih urah v centru Maribora preganjali zimo, delili krofe in zanje zbirali prostovoljne prispevke, ki jih bodo tudi letos podarili v humanitarne namene.

Prostovoljne prispevke bodo letos namenili UP-orniku, humanitarni organizaciji, ki pomaga ranljivim skupinam prebivalstva. V UP-orniku s pomočjo teh sredstev oskrbujejo ljudi s prehranskimi boni in jim pomagajo pri plačevanju položnic, ki jih uporabniki ne zmorejo poravnati sami.

Klub mariborskih študentov vas vabi, da jih v torek, 1. marca 2022, med sprehodom po mestu pozdravite, vzamete kakšen krof in namenite simboličen prispevek.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.