12:54, čet, 2. Maj

Komu bodo ta vikend naklonjene zvezde ljubezni, kdo naj razvaja sam sebe?





Zvezde razkrivajo, kateri dan v vikendu je posameznemu astrološkemu znamenju bolj prijazen. In tudi, kdo se naj dogovori za zmenek, kdo si naj privošči malo počitka ali pa razvajanja.

Vikend je namreč čas, ko si lahko privoščimo tisto, kar si med tednom velikokrat zaradi pomanjkanja časa ne moremo. In če ne vemo, kaj bi počeli, imajo zvezde nekaj namigov, kaj in kako lahko kaj naredimo, da bomo uživali, se imeli lepo in se spočili od dela.

Oven (21. marec – 19. april)
Ta vikend boste polni energije in navdušenja. Sobota bo odlična za druženje s prijatelji, nedelja pa za sprostitev in razmislek o osebnih ciljih. Bodite odprti za nova poznanstva.

Bik (20. april – 20. maj)
Za bike bo ta vikend ljubezen v zraku. Sobota je idealna za romantičen zmenek ali sproščujočo večerjo s partnerjem. Nedelja pa je čas, da si vzamete čas zase, uživate v hobijih in si naberete svežo energijo.

Dvojčka (21. maj – 20. junij)
Za dvojčke bo komunikacija ta vikend ključna. Sobota je primeren čas za iskrene pogovore s prijatelji, nedelja pa za načrtovanje prihodnjih dogodkov. Razmislite o svojih ciljih in kako jih doseči.

Rak (21. junij – 22. julij)
Raki, ta vikend se posvetite družini in domu. Sobota je idealna za ustvarjalne projekte v domačem okolju, nedelja pa za sproščanje ob skupnem času s tistimi, ki jih imate najraje.

Lev (23. julij – 22. avgust)
Za leve bo vikend priložnost za druženje in zabavo. Sobota je primeren čas za izlet ali srečanje s prijatelji, nedelja pa za razvajanje samega sebe. Posvetite se hobijem, ki vam prinašajo veselje.

Devica (23. avgust – 22. september)
Ta vikend bo za device pomembna organizacija. Sobota je idealna za urejanje domačega okolja, nedelja pa za načrtovanje prihodnjih nalog in projektov. Poskrbite za svojo notranje ravnotežje.

Tehtnica (23. september – 22. oktober)
Ljubezen in odnosi bodo v središču pozornosti za tehtnice. Sobota je čas za romantične trenutke s partnerjem, nedelja pa za druženje s prijatelji. Odkrijte nove kraje in doživetja.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)
Ta vikend boste Škorpijoni polni strasti in energije. Sobota je odlična za fizično aktivnost ali šport, nedelja pa za notranji mir in meditacijo. Posvetite se svojim čustvom.

Strelec (22. november – 21. december)
Za strelce bo ta vikend priložnost za raziskovanje in pustolovščine. Sobota je idealna za spontane odločitve, nedelja pa za načrtovanje prihodnjih potovanj. Osredotočite se na razširitev svojih obzorij.

Kozorog (22. december – 19. januar)
Ta vikend razmislite o svojih karier­nih ciljih. Sobota je primeren čas za delo na projektih, nedelja pa za sprostitev in umik od vsakodnevnih obveznosti. Bodite pozorni na svoje potrebe.

Vodnar (20. januar – 18. februar)
Ta vikend bo za vodnarje čas za socialno povezovanje. Sobota je odlična za druženje s skupino prijateljev, nedelja pa za kakovosten  čas z ljubljeno osebo. Delite svoje ideje, saj so dobre.

Ribi (19. februar – 20. marec)
Čustva bodo v ospredju za ribe ta vikend. Sobota je primeren čas za izražanje svojih čustev, nedelja pa za samorefleksijo. Posvetite se umetnosti in ustvarjanju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.