04:29, ned, 19. Maj

Koroški župani nadigrali svetnike





Na včerajšnji revialni tekmi v nogometu na mivki so koroški župani tudi letos nadigrali vuzeniške občinske svetnike. Z rezultatom 2:1 so si četrto leto zapored priborili prenosni pokal.

ekipa tekma

V ekipi koroških županov so, kakor že nekaj let doslej, igrali Matic Tasič, župan Občine Prevalje, Alan Bukovnik, župan Občine Radlje ob Dravi in domačin Franjo Golob, župan Občine Vuzenica, ki je bil hkrati gostitelj in “selektor” ekipe. Po zmagi je povedal, da je ponosen na tovrstno sodelovanje tako z župani, kakor tudi s svetniki, “vsekakor pa tudi na borbenost in zmago naše, zdaj že nekaj let skoraj stalne ekipe kolegov“.

IMG_2453

Andrija Halužan, eden od predstavnikov ekipe vuzeniških svetnikov, pa je po minimalnem porazu priznal, da je utrujen (še posebej, ker je pred to tekmo igral tudi v ekipi veteranov na tradicionalnem dvodnevnem nogometnem turnirju v času Vuzeniških dni). Na vprašanje ali verjame, da bodo svetniki kdaj lahko premagali župane, pa je z nasmehom odgovoril, da “upanje umre zadnje“.

IMG_2446

Kako in za koga so navijali gledalci, zbrani ob igrišču v vuzeniškem Športnem parku, izveste v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.