14:13, sob, 18. Maj

Krut zločin: Mati prodala triletno hčerko za drobiž, čez nekaj ur so našli dekličino okrvavljeno truplo





Triletna deklica Luz Maido iz Paragvaja je umrla na grozovit način, še prej pa jo je izdala mati, ki bi ji morala nuditi zavetje in varnost.

Mati Aurelia Salinas je sredi noči zbudila svojo hčerko Luz Maido in jo dala svojemu fantu, preprodajalcu kokaina za mamilo v vrednosti okrog deset evrov. Odvisnica je tako s tem dejanjem zapečatila usodo svoje hčerke, poročajo na portalu Metropolitan.

Luz Maido je nato doživela grozo, ki je ne bi nihče smel nihče.  Truplo deklice so namreč našli čez nekaj ur v zapuščeni hiši v domačem kraju Pedro Juan Caballero. Bilo je okrvavljeno in zavito v srajco. Deklica je bila pred smrtjo posiljena. Kakšno grozo je morala doživljati ob tem, si kar ne moremo predstavljati. Morilec je deklico večkrat posilil, na koncu pa zadušil.

Njenega posiljevalca in morilca so našli in ga aretirali. Prav tako pa so aretirali tudi njeno mamo, ki so jo pred tem hoteli prebivalci kraja ujeti in ubiti ter tako vzeti pravico v svoje roke. Morilec je zločin priznal.

Posnetek nadzornih kamer, ki je prišel v javnost, pa kaže, da se je uboga deklica upirala maminemu fantu, saj ni hotela z njimi. Skušala se je iztrgati iz njegovega naročja, a jo je zaradi tega večkrat udaril po glavi.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.