23:47, pet, 26. Apr

Legendarna Crvena jabuka napolnila Trg Leona Štuklja do zadnjega kotička





Eden od vrhuncev prednovoletnih nastopov glasbenih skupin na Trgu Leona Štuklja je zagotovo nastop legendarne skupine Crvena jabuka. Da je še vedno izredno priljubljena, kaže tudi to, da je bil trg hitro napolnjen do zadnjega kotička.

Najprej je bila na odru skupina Yu generacija, ki je bila odlična izbira, saj so člani in članice dodobra segreli publiko s svojim izborom pesmi. Publika je namreč bila vse glasnejša, marsikdo je pesmi prepeval skupaj s skupino, našlo se je tudi koga, ki je zaplesal. Vzdušje se je vse bolj stopnjevalo.

In ko so se na odru pojavili člani Crvene jabuke, je bil trg že popolnoma poln ljudi, željnih zabave in dobre glasbe. Skupina ni razočarala nikogar. Pesmi so se vrstile ena za drugo, zapeli in zaigrali so svoje največje uspešnice. Ena izmed najboljših skupin nekdanje Jogoslavije je ponovno pokazala, da zna in zmore.

Crvena jabuka na Trgu Leona Štuklja zapela in zaigrala največje uspešnice
Trg Leona Štuklja je bil ob nastopu Crvene jabuke nabito poln

Že naslednji večer, v četrtek, 29. decembra, so bili na odru Leopold I. in EMKEJ, ki je vskočil v program namesto uspešne skupine Elvis Jackson. Ti so namreč morali odpovedati nastop zaradi bolezni v bendu.

Danes, 30. decembra, bodo na Trgu Leona Štuklja Žan Serčič in Šakali, pred njimi pa DJ Maj.

Organizator pa obljublja za silvestrovanje na Trgu Leona Štuklja celo presenečenje po polnoči. Tako so namreč zapisali na spletni strani Visit Maribor: “Za odlično zabavo več tisoč glave množice na zelo priljubljenem silvestrovanju bo poskrbela glasbena skupina COVERLOVER. Za presenečenje večera bodo poskrbeli BEPOP, SEBASTIAN, po polnoči pa … dajte se presenetit!”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.