23:10, pon, 20. Maj

Lev bo ujel navdih, ribe čaka rast na določenem področju. Kako kaže drugim v naslednjem tednu?





Nov teden prihaja in ta bo vsakemu prinesel nekaj priložnosti. Katere so te in na kaj opozarjajo zvezde, smo združili v astrološki napovedi za vsa znamenja.

Včasih se zdi, da se svet ustavi, sploh na kako lenobno nedeljo. In ko razmišljamo, kaj vse nas čaka v naslednjem tednu, česa se najprej lotiti, je dobro imeti načrt. Zvezde pa nam lahko ob tem toliko pomagajo, da nas opozorijo na naše lastnosti in pokažejo, kaj lahko izkoristimo in na kaj naj pazimo. In to pravijo zdaj za vsako znamenje posebej:

Oven (21. marec – 19. april):
Kaj vas čaka: Energija Marsa vam bo prinesla dodaten zagon in motivacijo. Odličen teden za začetek novih projektov. Vaša spontanost bo vas in druge napolnila z navdušenjem.
Pazite: Ne pozabite na počitek. Preveč vneme lahko vodi v utrujenost.

Bik (20. april – 20. maj):
Kaj vas čaka: Finančne zadeve se postopno izboljšujejo. Morda se vam odpre priložnost za dodaten dohodek. Privoščite si malo razvajanja, saj ste si to zaslužili.
Pazite: Bodite pozorni na podrobnosti in se izogibajte impulzivnim odločitvam.

Dvojčka (21. maj – 20. junij):
Kaj vas čaka: Komunikacija bo ponovna vaša velika moč. Razjasnite nesporazume in okrepčajte odnose. Izkoristite svojo radovednost za odkrivanje novih priložnosti.
Pazite: Ne glejte na vse strani naenkrat. Osredotočite se na ključne naloge.

Rak (21. junij – 22. julij):
Kaj vas čaka: Družinsko vzdušje bo toplo in ljubeče. Čas je za povezovanje s tistimi, ki jih imate radi. Pri tem bo pomembno to, da boste sproščeni in mirni.
Pazite: Pazite na preobremenjenost. Posvetite čas tudi sebi.

Lev (23. julij – 22. avgust):
Kaj vas čaka: Ustvarjalna energija vam bo prinesla navdih za nove projekte ali umetniške podvige, ki ste jih nekoliko dali na stran. Vaša samozavest bo pritegnila pozornost.
Pazite: Bodite pozorni na realnost. Ne precenjujte svojih zmožnosti.

Devica (23. avgust – 22. september):
Kaj vas čaka: Organizacijske spretnosti bodo v ospredju. Učinkovito boste reševali vsakodnevne naloge. Pohvalite se za dosežke, saj ste si to zaslužili.
Pazite: Ne pretiravajte s samokritiko. Priznajte si dosežke.

Tehtnica (23. september – 22. oktober):
Kaj vas čaka: Čas je za druženje in srečanja. Ustvarite povezave, ki bodo koristile vaši karieri.  S svojo diplomatsko naravo rešujte morebitne konflikte.
Pazite: Ne obremenjujte se preveč z mnenji drugih. Sledite svoji poti.

Škorpijon (23. oktober – 21. november):
Kaj vas čaka: Vaša intuitivna narava bo izjemno močna. Poslušajte svoje občutke in sledite notranjemu vodstvu. Izrazite svoje čustva na konstruktiven način.
Pazite: Ne dovolite, da vas preplavi čustveno breme. Osredotočite se na rešitve.

Strelec (22. november – 21. december):
Kaj vas čaka: Pričakujte navdih in sveže ideje. Ustvarjalni projekti bodo uspešni. Povečajte svojo družabnost in izkoristite priložnosti za mreženje.
Pazite: Bodite pazljivi pri finančnih odločitvah. Ne tvegajte nepremišljeno.

Kozorog (22. december – 19. januar):
Kaj vas čaka: Delovna disciplina bo zagotovo prinesla uspeh. Postavite si realne cilje in vztrajajte.  Pri delu tudi pohvalite sodelavce za skupne dosežke.
Pazite: Ne dovolite, da stres vpliva na vaše zdravje. Posvetite se sprostitvi.

Vodnar (20. januar – 18. februar):
Kaj vas čaka: Vaše socialne veščine bodo ključne. Mreženje vam bo prineslo nove priložnosti. Sodelujte v skupinskih projektih in gradite močne odnose.
Pazite: Ne izgubljajte se v nepomembnih podrobnostih. Ohranite širši pogled.

Ribi (19. februar – 20. marec):
Kaj vas čaka: Duhovna rast bo v ospredju. Zdaj je čas za meditacijo in notranje delo. Pustite preteklost v preteklosti in osvobodite svojo ustvarjalnost.
Pazite: Bodite previdni pri zaupanju tujcem. Poslušajte svoj notranji glas.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.