02:02, pon, 29. Apr

Lions klub Ptuj Primus je obeležil svojih pet let delovanja





Z izrednim dobrodelnim koncertom Vienna Supreme Orchestra in njegovih solistov, je minuli petek v Veliki dvorani SNG Maribor šest Lions klubov s Štajerske obeležilo svoje obletnice delovanja.
Glasbeni gostje so s svojo igrivostjo in hudomušnostjo ob vrhunsko izvedenih glasbenih interpretacijah preprosto navdušili. Gostje so v Veliki dvorana SNG Maribor lahko res uživali. Mag. Breda Pečovnik, guvernerka Zveze Lions klubov Slovenije je klubom podelila priznanja za njihovo dobrodelno in humanitarno delo. Priznanje za 5 let delovanja je v imenu Lions kluba Ptuj Primus prevzel predsednik Andrej Vindiš, poroča PeTV.

Priznanja so prejeli še naslednji klubi: Lions klub Maribor Piramida in Lions klub Maribor za 30 let delovanja, Lions klub Slovenske Konjice za 20 let, Lions klub Slovenska Bistrica za 15 let in Lions klub Konjice Vita za 5 let delovanja.

S svojim obiskom so dogodek počastili tudi člani kar nekaj Lions klubov iz Slovenije, pa tudi Lions klubov iz Nemčije, Avstrije in Hrvaške. Lions klub Ptuj Primus se ob svoji peti obletnici zahvaljuje vsem, ki ste s svojo prisotnostjo na dobrodelnem koncertu dali priznanje njihovemu delu v dobro ljudi in lokalni skupnosti, v kateri klub delujejo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.