11:45, čet, 16. Maj

“Lista mladih” gre na lokalne volitve





Včeraj so na sedežu Občine Selnica ob Dravi vložili kandidaturo tudi mladi, združeni pod imenom »Lista mladih«.

“Deset mladih, vsestransko aktivnih v Selniških društvih, z znanjem, energijo ter svežimi idejami. Naši kandidati so v preteklosti namreč že bili organizatorji koncertov, predavanj, kulturnih in humanitarnih dogodkov, športnih tekmovanj… Velikokrat smo že združili moči in dokazali, da sta velikokrat potrebni le volja in pozitivna misel, ki peljeta do uspeha.” je dejali v Listi mladih.

V listi pa še dodajajo: “Skozi naše delovanje v društvih smo spoznali, kaj in kako bi v Selnici ob Dravi še bilo možno spremeniti in izboljšati. Dovolj imamo praznih besed in neuresničenih obljub. Radi bi se pokazali, dokazali in prispevali čim več k razvoju Občine Selnica ob Dravi. Pozitivnost v naših očeh, mlada moč v naših rokah in bistrost idej predstavlja simbiozo uspeha.”

Med pomembnejše točke so uvrstili skrb za mlade in povezovanje s starejšimi, kajti le s sodelovanjem lahko dosežemo napredek. Vzpodbujali boo promocijo lokalnega turizma, ter povezovanje s lokalnimi ponudniki hrane, vina in drugih izdelkov. Kot pravijo se bodo zavzemali tudi za gospodarstvo in pomoč Selniškim podjetjem s vzpodbujanjem naložb in samozaposlovanja, ki lahko prineseta nekaj novih delovnih mest. “Poskrbeli bomo tudi, da bodo vsa igrišča v Občini urejena, mladina, otroci in drugi krajani pa bodo imeli možnost kvalitetnega preživljanja prostega časa.” so dejali v Listi mladih.

Lista mladih Selnica ob Dravi

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.