21:42, ned, 21. Jul

Maribor bo zopet “švical”

To nedeljo, 15. septembra, se bo v Mariboru na Trgu Leona Štuklja odvil Švic fest.

“Bodifit v nedeljo, 15. septembra vabi na nekaj ur brezplačnih vadb, ki se bodo odvijale kar v samem središču Maribora, primerne pa so za vse – tako za tiste, ki se z vadbo že ukvarjate, kot za tiste, ki bi se z aktualnimi vodenimi vadbami šele želeli spoznati,” sporočajo organizatorji.

Bodifit svic fest 2018.00_08_40_01.Still004
Bodifit pa s tem dogodkom vstopa v jubilejno 20. obletnico. Kot so sporočili organizatorji dogodka je organizacija v teh letih zrasla v največjo organizacijo v Sloveniji, ki se ukvarja z rekreacijo, fitnesom, vodenimi vadbami, pilatesom in izobraževanjem strokovnega kadra. “Že to nedeljo, 15. septembra, se Mariboru obeta zanimiv dogodek, ki je sicer že drugi po vrsti (lani se je dogodek zgodil kot del Evropskega mesta športa). Gre za popolnoma brezplačen dogodek, kjer mednarodno priznani strokovnjaki iz Slovenije in tujine vodijo 4 različne, trenutno popularne vadbene zvrsti. BODIFIT ima sicer z organizacijo tovrstnih dogodkov že veliko izkušenj, saj so med drugim organizatorji največje fitnes konvencije pri nas EUROFIT® FEST, ki se v pomladnih mesecih odvija v Medvodah,” pravijo organizatorji.
BODIFIT Švic fest se bo zgodil na osrednjem mariborskem trgu – Trge Leona Štuklja v nedeljo, 15. septembra od 9. do 13. ure in je brezplačen za vse, le prijaviti se je treba preko spletne strani. “Lansko leto je bil na dogodek res dober odziv,” je povedal Marko Geršak, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa in predsednik BODIFIT društva. “Čeprav so v tujini tovrstni dogodki v mestnih središčih že stalnica in ljudje se jih radi udeležujejo nas je skrbelo, kako bo to pri nas, saj je to vsekakor novost. A se je izkazalo, da je bil strah odveč in prepričan sem, da bomo tudi letos preživeli lepo športno dopoldne v središču Maribora,” je še dodal.
Organizatorji pripravljajo 4 različne vadbe, ki se bodo na Trgu Leona Štuklja odvile med 9. in 13. uro. Gre za vodene vadbe, ki so trenutno v trendu v fitnes industriji, vodili jih bodo pa BODIFIT strokovnjaki ter gosta iz Avstrije in Velike Britanije. Sam program dogodka temelji na BODIFIT programih, katerih idejni vodja je Marko Geršak. “Velja poudariti, da bo eno izmed vadb izvedel tudi mednarodni strokovnjak iz Velike Britanije – Michael King, katerega licenčne programe učijo v več kot 40 državah vsega sveta, njemu ob boku pa tudi Teddy Otieno iz Kenije, seveda s slovenskimi kolegi. Na dogodku pričakujemo kar nekaj aktivnih ljudi iz drugih koncev Slovenije, katerim je skupni moto – uravnotežen način življenja,” so sporočili.
Program dogodka:
9.00 MK PILATES (Michael King)
10.00 POWER JUSTFIT (BODIFIT team)
11.00 BURN BOOTCAMP (Teddy Otieno)
12.00 FUSION BALANCE (Marko Geršak in team)
“Dogodek je popolnoma brezplačen, potrebna je le predhodna prijava preko
spletne strani www.bodifit.net, s seboj pa potrebujete zgolj športna oblačila, vodo in brisačo,” so še poudarili organizatorji.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.