08:04, tor, 30. Apr

Mariborčani v Ligi prvakov





Nogometaši ekipe Proen Maribor so v zadnji tekmi predkroga za Ligo prvakov premagali Poljake KS Zdunska Wola in se s prvim mestom v skupini uvrstili v redni del Lige prvakov.

zadnja tekma za ligo prvakov (30)

Mariborčani so v zadnji tekmi predkroga za Ligo prvakov premagali KS Zdunska Wola iz Poljske in se s prvim mestom v skupini uvrstili v redni del Lige prvakov.

Že v četrtek, ko so z rezultatom 14:2 premagali državnega prvaka Luksemburga, so nogometaši Proen Maribor začutili, da so na poti v Ligo prvakov, a da jih čaka še najtežja tekma, zadnja tekma z ekipo KS Zdunska Wola.

Tako so včeraj pometli s prvaki Poljske KS Zdunska Wola, kateri so po dveh tekmah imeli enako številko točk na lestvici kot Mariborčani. Za uvrstitev v redni del Lige pravkov je odločala zmaga na včerajšnji tekmi, ki je bila sicer izjemno izenačena, a na koncu so v mariborski dvorani Tabor z rezultatom 6:4 povedli Mariborčani.

Za Maribor so zadeli Žiga Čeh v osmi, Denis Totošković v 20., Nermi Hasanbegović v 28., Matej Fideršek v 29. ter Alen Fetić v 36. in 38. minuti, za Poljake pa je bil štirikrat uspešen Daniel Krawczyk, in sicer v sedmi, deveti, 26. in 40. minuti.

tekma za ligo prvakov - zadnja (9)

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.