08:45, pet, 3. Maj

Mariborčanka vztrajno goni





Rekreativna športnica Beba Ščap iz društva Never give up v dobrodelne namene goni statično kolo. Vztrajala bo 24 ur. Začela je včeraj ob 18h, končala bo danes ob 18h, pri podvigu pa jo podpirajo številni znani športniki, kakor tudi naključni mimoidoči. Dobrodelna akcija #Projekt24 poteka na Grajskem trgu v središču Maribora.

beba v akciji

Beba si je zadala jasen cilj: 24 ur bo brez spanja “vozila” statično kolo in tako zbirala denar za otroke s posebnimi potrebami. Na podvig se je pripravljala štiri mesece. V 24ih urah naj bi prekolesarila približno 400 km. Na “poti” pa so ali še bodo z njo kolesarili tudi košarkar Sani Bečirović, glasbenik 6 pack Čukur, DJ Mike Vale, nogometaši Nogometnega kluba Maribor in člani Plesne šole Sebastian.

beba in sani

Pridruži se jim lahko vsakdo, ki se odloči darovati svoj prispevek za otroke s posebnimi potrebami (zbrani denar bodo namenili Društvu Zveze prijateljev mladine Maribor). Mi bomo Bebo obiskali danes, in sicer s kamero, zato jutri ob 18.30 pričakujte reportažo v oddaji Občinski informator na BK TV.

beba med pavzo

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.