18:41, čet, 2. Maj

Mariborčanom nova visoka kazen





Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je izrekel kazni po 33. krogu Prve lige Telekom Slovenije, to pa pomeni, da bodo Mariborčani zaradi nešportnega obnašanja navijačev morali odšteti 4.900 evrov.

Maribor bo brez slabih petih tisočakov ostal zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, ki so žaljivo skandirali nasprotni ekipi in njenim navijačem. Ob tem so na tribuni prižigali tudi bakle in uničili več stolov.

NK Maribor : NK Olimpija

Še nekoliko višja kazen je sicer doletela Olimpijo – ti so ostali brez 5.450 evrov. Tudi zato, ker so navijači dva kosa pirotehnike odvrgli neposredno za gol, na igralno površino pa metali tudi papirne role. Disciplinski sodnik je upošteval tudi predkaznovanost.

Kazen tudi Zvarču in Kopru

Zavrč je medtem zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev moral odšteti 400 evrov, Koper zaradi enakega vzroka 800 evrov, Olimpija pa zaradi petih rumenih kartonov svojih igralcev še 300 ervov. Zaradi prekrškov navijačev v 34. krogu je Rogelj Olimpijo kaznoval še z 850 evri; Marko Jurina, igralec Kopra, pa bo zaradi izključitve, na hladnem ostal tri tekme.

 

VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.