12:34, sob, 27. Apr

Mariborska influencerka bo nova vodja kabineta Saše Arsenoviča





Na naslednji seji bodo mariborski mestni svetniki obravnavali tudi točko “Gradivo Predlog za potrditev mandata nadomestnima članoma Mestnega sveta Mestne občine Maribor, Juretu Legvartu in Srečku Vilarju, prejmete naknadno.”

Tako bosta kot kaže mestna svetnika postala Jure Legvart in Srečko Vilar. Jure Legvart je sicer kandidiral za mestni svet na listi Arsenovič za Maribor, nadomestil pa bo Evo Lozina, ki je podala odstopno izjavo kot mestna svetnica.

Poraja se vprašanje, zakaj se je odločila za to potezo, ko pa se nenehno pojavlja na družabnih dogodkih v družbi župana. Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah, bo Lozina postala nova vodja kabineta župana, potem ko je konec avgusta odpoved dala Jelka Vrečko. Eva Lozina je sicer v svetu družbenih omrežjih znana kot “Nepopolna mama”.

Lozina se je nasmejana pojavila v družbi Arsenoviča minuli vikend na dogodku Zlati krog s Primožem Rogličem. Fotografija župana, Neve Pipan, Primoža Rogliča in Eve Lozina je na ogled spodaj, dostopna je na Facebook profilu Saše Arsenoviča.

Srečko Vilar pa bo sedel v mestni svet, po tem ko je s tega mesta odstopil Edo Pavao Belak iz Gibanja Svoboda.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.