10:12, ned, 28. Apr

Mariborski hostel dosegel odlično drugo mesto v natečaju Moja dežela – lepa in gostoljubna





V kategoriji naj mladinsko prenočišče natečaja Moja dežela – lepa in gostoljubna je mariborski Hostel Pekarna dosegel drugo mesto.

Natečaj je organizirala Turistična Zveza Slovenije. Prvouvrščeni je Youth Hostel Ars Viva, na tretjem mestu pa je Hostel Punkl. V spletnem glasovanju pa je dosegel prvo mesto Hostel Trbovlje.

Hostel Pekarna je dosegel drugo mesto v kategoriji mladinska prenočišča. Vir: Hostel Pekarna

Direktorica MKC Maribor, pod katerim okriljem deluje Hostel Pekarna, Marja Guček je za naš medij povedala, da so se ponovno uvrstili med prve pri najboljše. Lani so bili namreč na tretjem mestu, letos pa na drugem. Dejala je, da se je pri njih oglasila komisija Turistične zveze Slovenije in pregledala stanje, tako sam hostel kot tudi spletno stran, družbena omrežja in še kaj. Nato pa oceni način, na katerega delajo, je še dejala Marja Guček.

“Ta naziv je zagotovo priznanje, da v redu in dobro delamo ter da gredo izboljšave, ki jih vsako leto naredimo, v pravo smer,” nam je še povedala direktorica in dodala: “Seveda pa si vsako leto želimo, da bi bila kaka stopnička višje. Glede na to, da smo bili lani tretji, letos pa drugi, upamo, da bomo naslednje leto spet prvi.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.