23:39, tor, 30. Apr

Mariborski policisti posredovali 102-krat: Nesreče, vlomi, to so dogodki, ki so jih obravnavali





Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 187 klicev, med temi 102 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje Policije.

V opisanem času so obravnavali tudi:
– 15 kaznivih dejanj,
– 18 prometnih nesreč I. kategorije,
– 2 prometni nesreči II. kategorije,
– 1 prometno nesrečo III. kategorije,
– 4 vozila so zasegli voznikom,
– 5 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega nobena v zasebnem prostoru.

Izpostavljajo:

V naselju vozil s hitrostjo 101 km/h

Policisti PP Gorišnica so včeraj obravnavali voznika, ki je v naselju Gorišnica, kjer je hitrost vožnje omejena na 50 km/h, vozil s hitrostjo kar 101 km/h. Moškemu z območja občine Ormož je bila izrečenega globa v višini 750 eur in 9 kazenskih točk.

Na območju Hrastovca v Slov. goricah so bili včeraj dopoldne obveščeni o prometni nesreči III. kategorije – voznik mopeda je trčil v voznika tovornega vozila, in se pri tem huje poškodoval.

Drugi dogodki

Včeraj zgodaj zjutraj so bili obveščeni o požaru vrtne lope v okolici Limbuša, pri čemer se je požar razširil na stanovanjsko hišo, kjer je zajel ostrešje. Po prvih ocenah je nastala materialna škoda v višini okrog 100.000 eur.

Po prvih ugotovitvah je tuja krivda za nastanek požara izključena.

Kriminaliteta

Na območju Kozjaka nad Pesnico je bilo skozi vrata vlomljeno v stanovanjsko hišo, odtujena pa gotovina in zlatnina, lastniki so bili po nestrokovni oceni oškodovani za približno 3.000 eur.

Vlom v stanovanjsko hišo obravnavajo tudi na območju Limbuša, neznani storilec je odtujil zlatnino, gotovino in ure, skupna materialna škoda znaša po nestrokovni oceni 40.000 eur.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.