17:37, ned, 19. Maj

Mariborski policisti Romunu zasegli prepovedane tablete





Mariborski policisti so v soboto na avtocesti Maribor – Murska Sobota na počivališču Lormanje ustavili 28-letnega Romuna, ki je prevažal prepovedane tablete. 

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor so v soboto, 25. junija ob 11:40 na avtocesti A5, na relaciji Murska Sobota – Maribor (na počivališču Lormanje) ustavili osebni avtomobil višjega cenovnega razreda, ki ga je vozil 28-letni državljan Romunije.

FOTO: PU Maribor
FOTO: PU Maribor

Kot navajajo na Policijski upravi (PU) Maribor, je bilo ugotovljeno, da je ta v vozilu prevažal 135 ampul in 100 tablet s snovjo, ki je na listi prepovedanih snovi v športu. Prepovedane snovi so mu bile zasežene, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Prav tako brez vozniškega dovoljenja

Pri postopku je bilo tudi ugotovljeno, da državljan Romunije vozilo vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bila izrečena globa ter prepovedana nadaljnja vožnja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.