06:42, pet, 19. Apr

Mariborski župan obiskal dežurne mestne službe





Mariborski župan Saša Arsenovič je danes, na prvi dan leta 2019, obiskal in obdaril mestne dežurne službe, ki novoletne praznike preživljajo delovno. Med drugim je obiskal porodnišnico, kjer je na svet v novo leto kot prva prijokala deklica Ela, v kliničnem centru Maribor pa je obiskal reševalno službo in urgentni center.

saša arsenovič na obisku v porodnišniciVse dobro je Arsenovič voščil policistom na policijski postaji, stanovalcem Doma starejših občanov Tezno, reševalcem reševalne službe na Proletarskih brigadah in zaposlenim na centru za obveščanje, svoj obisk dežurnih služb pa končal pri Gasilski brigadi Maribor. “Iskrena hvala vsem, ki v teh in drugih prazničnih ter za večino dela prostih dneh, opravljate hvalevredna dela,” je Arsenovič navedel na svoji Facebook strani ter voščil srečno leto 2019.

V Mariboru je sicer tako kot po številnih drugih slovenskih mestih potekalo tradicionalno silvestrovanje na prostem, ki se ga je udeležilo okoli 13.500 domačinov in tujih gostov. Praznovanje je po poročanju organizatorjev minilo mirno in brez večjih izgredov.
Vir: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.