09:28, pon, 20. Maj

Mariborsko letališče naj bi prodali





Jože Stegne, predsednik uprave Delavske hranilnice, naj bi prodal mariborsko letališče (so poročale Finance in Planet TV). Komu, ni znano. Neuradno so prodajo potrdili na Mestni občini Maribor, na odgovore Delavske hranilnice pa še čakamo.

Letališče Edvarda Rusjana Maribor.
Letališče Edvarda Rusjana Maribor.

Spomnimo: Delavska Hranilnica je (100-odstotna) lastnica Aerodroma Maribor. Odkupili so ga od družbe Aviofun. Stegne, prvi mož Hranilnice, je za Planet TV povedal, da je Aerodrom “ta trenutek pogodbeno prodan.” Niti kupcev, niti cene ni razkril.
Direktor Aerodroma Maribor Ladimir Brolih nam je po telefonu dejal, da s situacijo ni seznanjen. Na Mestni občini Maribor so prodajo neuradno potrdili, uradno pa so se odzvali pisno: “Informacije, ki je danes zaokrožila v medijih, vezana na Letališče Edvarda Rusjana Maribor, da je pogodbeno prodan, v tem trenutku ne moremo komentirati. Bilo bi preuranjeno.” Prepričani so, da bo Delavska hranilnica javnost obveščala skladno z načeli dobrega korporativnega komuniciranja, ki ne bo ogrožalo nadaljnjih razvojnih ambicij Letališča.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.