08:37, pet, 19. Apr

Mariborsko Pohorje z najboljšo zimsko ponudbo





Rezultat ankete iz našega portala je pokazal, da so ljudje s smučarsko in gostinsko ponudbo najbolj zadovoljni na Mariborskem Pohorju.

Mariborsko Pohorje se je za laskavi naziv borilo z močno konkurenco, saj so ljudje na anketi lahko izbirali med Roglo, Kopami, Tremi Kralji, Ribniškim Pohorjem, Mariborskih Pohorjem in možnostjo, da s smučarsko in gostinsko ponudbo niso nikjer zadovoljni. Slednjo možnost je izbralo zgolj 14% vseh tistih, ki so izpolnili anketo. Mariborsko Pohorje je tako s 27% vseh prejetih glasov tesno premagalo Roglo, ki je prejela zgolj dva glasova manj. Na tretjem mestu so se z 22% vseh oddanih glasov znašle Kope, smučišče Trije Kralji so dobili 7% glasov, Ribniško Pohorje pa samo 3% vseh oddanih glasov.

Rezultati ankete

Kaže, da je Mariborsko Pohorje z dolžino in številom urejenih smučišč, raznoliko ponudbo in modernimi žičniškimi napravami, najbolj navdušilo ljubitelje zime, smučanja in ostalih zimskih radosti. Mariborsko Pohorje od letošnje sezone razpolaga tudi z najmodernejšim sistemom zasneževanja, ki dovoljuje proizvodnjo umetnega snega tudi pri višjih temperaturah.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.