11:23, sre, 1. Maj

Marprom s poletnimi ugodnostmi in novostmi





V podjetju Marprom so v letošnjem poletju za zveste uporabnike pripravili številne novosti in ugodnosti.

Dijaška in študentska poletna mesečna vozovnica
Dijaki in študentje bodo ob nakupu mesečne vozovnice za julij, prejeli brezplačno mesečno vozovnico za avgust. Vozovnica bo tako za ceno enega meseca veljala 62 dni.

Marprom

Marprom podpornik Festivala Lent
Vsi imetniki Lente – splošne vstopnice prihajajočega Festivala Lent bodo tudi letos lahko ves čas festivala brezplačno koristili vse avtobusne linije mestnega prometa – do brezplačne vožnje so upravičeni s tem, da ob vstopu šoferju pokažejo Lento.

Zraven rednih dnevnih linij in krožnih voženj v rednem prometu od ponedeljka do petka, bodo v času festivala (od 24. junija do 2. julija) na voljo tudi dve krožni liniji ob sobotah in nedeljah. Da bodo upravičeni do brezplačne vožnje je dovolj, da ob vstopu v avtobus šoferju pokažejo svojo Lento.

Poletni vozni red
Sicer pa od 25. junija naprej prične veljati poletni vozni red na vseh avtobusnih linijah v mestnem prometu, še sporočajo iz javnega podjetja za mestni potniški promet. Nov režim voženj bo veljal do 31. avgusta.

Sezonska linija Maribor – Pula (Hrvaška)
Od 25. junija pa vse do 31. avgusta pa bo vzpostavljena tudi posebna sezonska avtobusna linija Maribor – Pula. Odhodi iz Maribora in povratki iz Pule bodo vsak dan; povratna vozovnica pa je na voljo po ceni od 27,40 evrov.

Podrobnejše informacije o vseh voznih redih in linijah najdete na http://www.marprom.si/vozni-redi/

Druge novice

Comment

  • Anita

    20 junija, 2016

    Pomemben podatek je, da je cena povratne vozovnice za Pulo ŽE OD 27,40€!!! Objavljena je najnižja cena potovanja…

    Replay

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.