20:46, tor, 23. Apr

Matjaž Javšnik se bo “razgalil” na Štuku





Matjaž Javšnik bo znova nasmejal Štajerce s svojo priljubljeno monokomedijo Striptiz in EU?. 7. maja ob 19. uri se bo Javšnik “razgalil” na odru dvorane Štuk.

Seveda pa Javšnik ne bo razgalil le sebe, ampak tudi gledalce. Sprehodil se bo čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti, od dvojine in ljubezni do pločevine pa vse do kakšne neprijetne teme, recimo politike.

Še pred tem bomo na dogodku, ki se začne v torek, 7. maja, ob 19.uri,  »slekli« tudi Evropsko unijo. Sproščeno bomo govorili o njenih priložnostih, pomanjkljivostih in mitih. Na to temo bomo sproščeno poklepetali z vodjem Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji Zoranom Stančičem in prorektorico Univerze v Mariboru Janjo Hojnik.

Vstop je prost!

Organizatorja sta informacijska točka Europe Direct Podravje in Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji. Dogodek poteka v okviru stalnega projekta Predstavništva Evropske komisije v Sloveniji EU SI TI po slovenskih regijah, ki EU in predstavlja na sproščen način in skozi izkušnje domačinov, odpira pa tudi razpravo o prihodnosti EU. V projektu sodelujejo številni partnerji iz lokalnega okolja.

FOTO: Facebook

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.