22:13, ned, 28. Apr

McDonald’s po novem tudi na Ptuju





Navdušenje prvih obiskovalcev je pospremilo današnjo otvoritev McDonaldsove restavracije na Ptuju, ki je v mesto prinesla nov sodobno opremljen družaben prostor, pestro izbiro dobro poznane McDonaldsove ponudbe ter kakovostno in še enostavnejšo postrežbo hrane.

Poleg restavracije sta tu še McCafe s ponudbo sladic in toplih napitkov ter McDrive, kjer gosti lahko svoje naročilo oddajo kar iz avtomobila in hipoma nadaljujejo svojo pot. Nova pridobitev , Ptuju prinaša tudi 50 novih delovnih mest, slavnostno otvoritev pa je zaznamovala še donacija Vrtcu Ptuj v vrednosti 3.000 evrov.

Ptujski McDonald’s predstavlja še eno novost še hitrejše postrežbe hrane: naročilo in plačilo boste lahko opravili tudi kar na posebnem kiosku ter izbrane dobrote samo prevzeli v restavraciji, kar bo omogočilo hitro postrežbo.

McDonald's
McDonald’s Ptuj; Foto: Facebook PtujLeaks

»Ptujska restavracija je sedemnajsta McDonaldsova restavracija v Sloveniji. Prav vsaka otvoritev nove restavracije je posebna, saj združuje trud in energijo vseh, ki so ustvarili ta odličen ambient. In prav vsakemu posamezniku, ki je del te naše zgodbe, gre zasluga, da danes stojimo tukaj,« je dejal direktor družbe McDonald’s v Sloveniji, Srđan Krumpak.

Novo pridobitev za mesto je pozdravil tudi župan mestne občine Ptuj Miran Senčar, ki je poudaril, da je »McDonald’s za Ptuj prav gotovo velika pridobitev. Najprej zato, ker nudi nova delovna mesta, potem zato, ker je restavracija oživela območje, ki je bilo še pred pol leta degradirano, sedaj pa je čudovito in lepo. Pridobitev pa je tudi zato, ker je McDonald’s svetovno znana priljubljena restavracija, tudi med Ptujčani«.

Da je prihod McDonaldsove restavracije pomemben tudi za razvoj lokalnega okolja, pa je ob prejemu donacije 3.000 evrov, namenjene opremi igrišč vrtca Mačice, povedala ravnateljica Vrtca Ptuj Božena Bratuž. »Izredno sem vesela, da je prevagala misel, da je vredno vlagati v najmlajše.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.